 
| 115 gramų | sviesto skonio „rama maestro“ | 
| 100 gramų | cukrus | 
| 100 gramų | cukrus (rudasis) | 
| 1 vienetas | kiaušiniai (didelis, kambario temperatūros) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilė (esencija) | 
| 125 gramai | miltai | 
| 140 gramų | kakava (nesaldi) | 
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo soda | 
| 1 žiupsnelis | druska | 
| 30 mililitrų | pienas | 
| 225 gramai | šokoladas (baltas) | 
Maišydami ranka supilkite pieną, įmaišykite baltojo šokolado gabaliukus. Gausite labai tirštą ir lipnią tešlą. Uždengtą tešlą palaikykite šaldytuve mažiausiai nuo 2 iki 36 valandų. Atvėsinti (būtina).
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais Avižiniai sausainiai su saulėgrąžomis ir riešutais
- 
                
                                         Žiemiški šokoladiniai meduoliai Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- 
                
                                         Sausainiai Sausainiai
- 
                
                                         Skanūs sausainėliai Skanūs sausainėliai
- 
                
                                         Traškūs sausainiai Traškūs sausainiai
- 
                
                                         Smėlinukai Smėlinukai
- 
                
                                         Aguoniniai sausainėliai Aguoniniai sausainėliai
- 
                
                                         Sausainiai "Šypsenėlės" Sausainiai "Šypsenėlės"
- 
                
                                         Gardžios duonos lazdelės Gardžios duonos lazdelės
- 
                
                                         Sausainiai "Riešutiniai" Sausainiai "Riešutiniai"
- 
                
                                         Sausainiai su muskato riešutu Sausainiai su muskato riešutu
- 
                
                                         Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską) Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
- 
                
                                         Sausainukai su kokosų drožlėmis Sausainukai su kokosų drožlėmis
- 
                
                                         Voveraitės Voveraitės
- 
                
                                         Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
- 
                
                                         Tinginys tarp aguonų Tinginys tarp aguonų
- 
                
                                         Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
- 
                
                                         Gardūs kokosiniai sausainiukai Gardūs kokosiniai sausainiukai
- 
                
                                         Vaikystės skarelės Vaikystės skarelės
- 
                
                                         Šokoladiniai biskvitai Šokoladiniai biskvitai
Sausainiai su baltojo šokolado gabaliukais
 akcijas
                        akcijas
                    - Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- 
                                                            
                                                            Sviesto skonio „Rama Maestro“, 115 gramų 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, 100 gramų 
- 
                                                            
                                                            Cukrus, rudasis, 100 gramų 
- 
                                                            
                                                            Kiaušiniai, didelis, kambario temperatūros, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Vanilė, esencija, 1 arbatinis šaukštelis 
- 
                                                            
                                                            Miltai, 125 gramai 
- 
                                                            
                                                            Kakava, nesaldi, 140 gramų 
- 
                                                            
                                                            Kepimo soda, 1 arbatinis šaukštelis 
- 
                                                            
                                                            Druska, 1 žiupsnelis 
- 
                                                            
                                                            Pienas, 30 mililitrų 
- 
                                                            
                                                            Šokoladas, baltas, 225 gramai 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Elektriniu maišytuvu vidutiniu greičiu sukite sviesto skonio "Rama Maestro" maždaug 20 sekundžių kol taps kreminis. Maišydami masę maišytuvu vidutiniu greičiu įdėkite cukraus. Išsukite masę, kol ji taps lengva ir puri. Įplakite kiaušinius, įdėkite vanilės. 
- Į atskirą vidutinio dydžio indą įsijokite miltus, nesaldintą kakavą, kepimo miltelius ir druską. Lėtai veikiančiu maišytuvu sumaišykite šį mišinį su kremine mase. Tešla bus labai tiršta. 
 Maišydami ranka supilkite pieną, įmaišykite baltojo šokolado gabaliukus. Gausite labai tirštą ir lipnią tešlą. Uždengtą tešlą palaikykite šaldytuve mažiausiai nuo 2 iki 36 valandų. Atvėsinti (būtina).
- Įkaitinkite orkaitę iki 180°C laipsnių. Ant dviejų didelių kepimo skardų patieskite kepimo popierių. 
- Pakabinkite 2 valgomuosius šaukštus atvėsintos tešlos ir suformuokite rutuliuką. Padėkite ant kepimo skardos ir, jei norite, ant viršaus įspauskite dar kelis baltojo šokolado gabaliukus. 
- Kepkite orkaitėje 12 minučių. Sausainiai atrodys neiškepę ir labai minkšti. Jei sausainiai pernelyg iškilo, (švelniai) paspauskite juos. Leiskite atvėsti kepimo skardoje bent 5 minutes, o tada perdėkite juos ant grotelių, kad visiškai atvėstų. 
Komentarai (6)
- 
        Mantas
        2016-04-11 18:57
    
   pfff... tingiu daryt, eisiu nusipirksiu :D 
 
- 
        Agata ir Adriana
        2016-04-11 18:53
    
   Mes bandėme iškepti šiuos sausainius , ir mums visiškai nieko neišejo. Masė buvo skysta, lipo prie ranku. Darėme tradicine apvalia forma bet ji visiskai issisklaide. Sausainiai tarpusavyje susijunge ir atrode kaip pyragas. KAi isememe is orkaites vidus buvo visiskai neiskepe, pakepeme ilgiau, bet visiskai nieko nepasikeite. Tik isleidome pinigus veltui.Tad manome, kad šis receptas apgaule. Visiska apgaule ! 
 
 
 
 
 
 
- 
        skaiste
        2014-05-03 20:05
    
   turi buti labai skanu:-) 
 

 
                 
                     
                                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Bandelės iš batono
                                        Bandelės iš batono
                                     Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                        Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu