Apelsininiai keksiukai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 175 gramai | miltai |
| 175 gramai | sviestas |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 100 gramų | cukrus |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
| 1 vienetas | apelsinų ((nutarkuota žievelė)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestą išsukti su cukrumi ir vanile. Plakant po vieną įmušti kiaušinius,sudėti nutarkuotą apelsino žievelę, uberti persijotus miltus su krakmolu ir kepimo milteliais, gerai viską išmaišyti. Kepti 175 °C temp. apie 15 - 20 min. (ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku).
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini sausainėliai
-
Skanūs sutirštinto pieno ir kokosų sausainiai
-
Paprasti sausainiai su šokolado glaistu
-
Kokosiniai sausainiai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Grybukai
-
Olandiški sausainėliai su majonezu
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Apelsininiai keksiukai
-
Kriaušinės skarelės
-
Sūrinukai
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Avižiniai sausainiai
-
Sausainiai su krakmolu
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
-
Rudeniniai grybukai
-
Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
Apelsininiai keksiukai
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
175 gramai -
Sviestas,
175 gramai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
100 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Apelsinai, (nutarkuota žievelė),
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą išsukti su cukrumi ir vanile. Plakant po vieną įmušti kiaušinius,sudėti nutarkuotą apelsino žievelę, uberti persijotus miltus su krakmolu ir kepimo milteliais, gerai viską išmaišyti. Kepti 175 °C temp. apie 15 - 20 min. (ar iškepė, patikrinti mediniu smeigtuku).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai