Sausainiukai pailgiukai su varške
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų | miltai | |
200 gramų | varškė | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
0.5 pakelio | vanilinis cukrus | |
3 arbatiniai šaukšteliai | cukrus | |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai | |
Papuošimui: | ||
1 valgomasis šaukštas | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti ant varškės, šaukštu ar šakute išmaišyti. Tada suberti miltus ir kepimo miltelius. Toliau viską gerai išmaišyti. Jeigu masė labai kibs prie rankų – ją iš indo bus sunku išimti ir padėti ant stalo kočiojimui, įberti daugiau miltų.
2.
Beliks iš tešlos suformuoti stačiakambį ir jš supjaustyti juostelėmis. Jas pakloti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
3.
Kol orkaitė įkais, nustatyti 200 laipsnių temperatūrą, o paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti apie 15 minučių, kol gražiai apskrus. Apibarstyti pudra. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rudeniniai grybukai
- Baltijos pyragėliai
- Sausainiukai pailgiukai su varške
- Kūčiukai (šlyžikai)
- Žiemos skanumynas
- Žiemiški šokoladiniai meduoliai
- Graikinių riešutų sausainiai
- Traškieji sausainiukai
- Skanios širdelės
- Riešutinės širdelės
- Traškūs šokoladiniai sausainiai
- Sausainiai su džiovintais ananasais
- Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
- Šokoladiniai avižiniai sausainiukai
- „Torketti“
- Sezamo sausainiai
- Avižiniai sausainiai
- Imbieriniai sausainukai
- Sausainiai su muskato riešutu
- Paukščiukai
Sausainiukai pailgiukai su varške
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Miltai,
300 gramų -
Varškė,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilinis cukrus,
0.5 pakelio -
Cukrus,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Cukraus pudra,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Supilti ant varškės, šaukštu ar šakute išmaišyti. Tada suberti miltus ir kepimo miltelius. Toliau viską gerai išmaišyti. Jeigu masė labai kibs prie rankų – ją iš indo bus sunku išimti ir padėti ant stalo kočiojimui, įberti daugiau miltų.
Beliks iš tešlos suformuoti stačiakambį ir jš supjaustyti juostelėmis. Jas pakloti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
Kol orkaitė įkais, nustatyti 200 laipsnių temperatūrą, o paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti apie 15 minučių, kol gražiai apskrus. Apibarstyti pudra. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Justas
2017-05-23 12:17
Skanus sausainiai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...