Imbierinės žvaigždės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus pudra
1 arbatinis šaukštelis cinamonas
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
2 arbatiniai šaukšteliai imbieras
80 gramų sviestas
180 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
280 gramų kvietiniai miltai
1 arbatinis šaukštelis kakava
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Išsukite sviestą su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Suberkite kakavą, kepimo miltelius, imbierą, cinamoną ir miltus. Išminkykite tešlą.
Tešlą su dubeniu palaikykite šaldytuve vieną ar dvi valandas.
Iškočiokite tešlą iki 3-4 mm storio ir su formelėmis išspauskite žvaigždžių formos sausainius.
Kepkite sausainius, sudėtus ant kepimo popieriumi išklotų kepimo skardų, 180 laipsnių orkaitėje apie 12 minučių.
Kol sausainiai kepa, pasigaminkite glazūrą. Cukraus pudrą išplakite su cukraus pudra. Tepkite tik atvėsusius sausainius.

Linksmų ir jaukių švenčių!

Populiariausi receptai šią savaitę

Imbierinės žvaigždės

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išsukite sviestą su cukrumi ir kiaušinių tryniais. Suberkite kakavą, kepimo miltelius, imbierą, cinamoną ir miltus. Išminkykite tešlą.
Tešlą su dubeniu palaikykite šaldytuve vieną ar dvi valandas.
Iškočiokite tešlą iki 3-4 mm storio ir su formelėmis išspauskite žvaigždžių formos sausainius.
Kepkite sausainius, sudėtus ant kepimo popieriumi išklotų kepimo skardų, 180 laipsnių orkaitėje apie 12 minučių.
Kol sausainiai kepa, pasigaminkite glazūrą. Cukraus pudrą išplakite su cukraus pudra. Tepkite tik atvėsusius sausainius.

Linksmų ir jaukių švenčių!

Reklama:

Komentarai (4)


  • gina 2013-12-07 20:07

    turbut nesunku suprast ,kad su kiausinio baltymu reik plakt.


  • viktorija 2013-12-07 17:22

    O kaip cia suprasti cukraus pudra isplKite su cukraus pudra.? Nelabai supratau.:)


  • kamile 2013-11-09 11:50

    atrodo skanei ir grazei pameginsiu iskepti jei pasiseks papuosiu .


  • dovile 2011-12-28 11:15

    :-) turetu skanu but dabar kaip tik susiruosiau gaminti :super:


Daugiau receptų