Jautiena
 
    
    
        Iš jautienos gaminami įvairūs virti, troškinti ir kepti patiekalai. Senų gyvulių mėsa labiau tinka virti, taip pat maltiniams, įdarams, apkepams. Ši mėsa yra geresnio skonio negu jauna mėsa. Kieta jautiena tampa minkštesnė ir greičiau išverda,...
        Skaityti daugiau >>
    

 
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     Kalėdinės spurgos
                                        Kalėdinės spurgos
                                     Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
                                        Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                     Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                        Pikantiškas spanguolių ir kriaušių pagardas
                                     Greiti vištienos kąsneliai
                                        Greiti vištienos kąsneliai