Jautienos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
400 gramų | jautiena (liesa) |
400 gramų | bulvių (virtos) |
0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
150 gramų | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | acto |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos salotos su kriaušėmis
- Cukinija su ančiuviais
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Pievagrybiai su svogūnais
- Makaronų salotos su kumpiu
- Karštos vištienos salotos
- Konservuotų grybų salotos
- Bulvių salotos su svogūnais
- Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
- Valentino salotos
- Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
- Baltos salotos su dešra
- Arvydo grybu salotos iš "Karališkų Trimitų"
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Grybai salotų padaže
- Makaronai su papaja
- Lengvos pavasario salotos
- Skaniosios baklažanų ir pomidorų salotos
- Bajoriškos salotos
- Mišrainė su vištiena ir grybais
Jautienos salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, liesa,
400 gramų -
Bulvės, virtos,
400 gramų -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...