Jautienos salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | jautiena (liesa) |
| 400 gramų | bulvių (virtos) |
| 0.5 stiklinės | vynas (baltas) |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 150 gramų | pomidorai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | acto |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos salotos
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Burokėlių salotos
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Salotėlės
-
Salotos su vištiena
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Burokėlių ir brokolių salotos
-
Daržovių mišrainė
-
Krabų mėsos ir grybų salotos
-
Virtų pupų mišrainė
-
Rusiška mišrainė
-
Vištienos salotos
-
Sojų salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Kiaulės liežuvio salotos
-
Grybų mišrainė su žirneliais
Jautienos salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, liesa,
400 gramų -
Bulvės, virtos,
400 gramų -
Vynas, baltas,
0.5 stiklinės -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Pomidorai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai - Druska
- Pipirai, juodieji
- Actas
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
