Populiariausi receptai šią savaitę

Žemaičių blynai

Komentarai: 166
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Virtas šaltas bulves nulupkite ir sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, suberkite pusę miltų, pasūdykite ir išminkykite. Sumalkite virtą mėsą, pridėkite pakepinto svogūno, pipirų, druskos ir sumaišykite. Iš bulvinės tešlos darykite paplotėlius, įdėkite paruoštos mėsos, užlenkite ir suformuokite ovalius blynelius. Pavoliokite likusiuose miltuose ir kepkite riebaluose ant mažos ugnies, kol gražiai apskrus.
Valgyti su sviestu arba grietine ir gėrimu.

Rekomenduojame:

Komentarai (166)


  • 555556 2014-09-22 18:59

    sgrtht


  • weronika 2014-09-22 18:58

    piwet: maly ksiązę 6c klasa poslka 87060613093


  • weronika 2014-09-22 18:52

    g4575274725546+85cvgvhfg


  • Ingute 2014-08-29 20:31

    Jau issinorejau


  • Nijolė 2014-03-28 15:08

    Norėčiau sužinoti marinuotų burokėlių receptą?


  • olga 2014-03-04 11:02

    skanu tik reik moket pasigamint o nerasyt nesamoniu


  • ugne 2014-02-21 12:16

    Tikra nesamone


  • Nesvarbu 2014-02-16 14:27

    Dariau ir gavos tikras š... Visa tesla bulviu suniui atidaviau,o is mesos kitka pasidariau.


  • as 2013-09-28 15:23

    tasla nelips prie ranku jei formuodamos blynelius rankas pavilgysit aliejui


  • alionka 2013-05-25 18:14

    man tai labai buvo skanu


Daugiau receptų