Keksiukai su kefyru
AUTORIUS:
Ugnė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 mililitrų kefyras
3 vienetai kiaušiniai
1 stiklinė cukrus
2 valgomieji šaukštai vanilinis cukrus
3 valgomieji šaukštai aliejaus
200 gramų miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
šiek tiek uogienė ((aviečių))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kefyrą, kiaušinius, cukrų, aliejų ir vanilinį cukrų sudedame į vieną indą ir viską gerai išplakame.
2.
Į kitą indą suberiame miltus, kepimo miltelius ir sumaišome. Viską susijojame į kefyro ir kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles (užpildome 2/3 keksiuko formos) ir kepame 190C 35min.
3.
Atvėsus keksiukams, juose peiliu išpjauname skylutę, dedame uogienės. Viršų galima papuošti, pavyzdžiui, plakta grietinėle.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keksiukai su kefyru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kefyrą, kiaušinius, cukrų, aliejų ir vanilinį cukrų sudedame į vieną indą ir viską gerai išplakame.

  2. Į kitą indą suberiame miltus, kepimo miltelius ir sumaišome. Viską susijojame į kefyro ir kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles (užpildome 2/3 keksiuko formos) ir kepame 190C 35min.

  3. Atvėsus keksiukams, juose peiliu išpjauname skylutę, dedame uogienės. Viršų galima papuošti, pavyzdžiui, plakta grietinėle.

Receptą atsiuntė Ugnė
Reklama:

Komentarai (1)


  • Paulina 2015-01-02 21:17

    Kažkaip nesigavo.. Tešla gavos labai skysta, ir per didelė temperatūra. Vidus neiškepęs:(


Daugiau receptų