250 mililitrų | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanilinis cukrus |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
200 gramų | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
šiek tiek | uogienė ((aviečių)) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukai su braškiniu kremu
- Keksas su razinomis
- Morkų keksiukai
- Kefyro keksiukai su moliūgais
- Tradicinis keksas
- Keksiukai su šokoladu ir bananais
- Kalėdinis keksas
- Keksas su mėlynėmis
- Aguonų keksas
- Avižiniai moliūgų keksiukai
- Keksiukai su krabų lazdelėmis
- Obuoliniai keksiukai
- Keksiukai "Raudonasis aksomas"
- Braziliškas keksas
- Šokoladinis keksas
- Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
- Keksiukai kiekvienai dienai
- Velykų pyragas
- Vaniliniai keksiukai su maskarponės kremu
- Imbieriniai keksiukai
Keksiukai su kefyru
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kefyras,
250 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Cukrus,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Miltai,
200 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Uogienė, (aviečių)
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kefyrą, kiaušinius, cukrų, aliejų ir vanilinį cukrų sudedame į vieną indą ir viską gerai išplakame.
Į kitą indą suberiame miltus, kepimo miltelius ir sumaišome. Viską susijojame į kefyro ir kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles (užpildome 2/3 keksiuko formos) ir kepame 190C 35min.
Atvėsus keksiukams, juose peiliu išpjauname skylutę, dedame uogienės. Viršų galima papuošti, pavyzdžiui, plakta grietinėle.
Komentarai (1)
-
Paulina
2015-01-02 21:17
Kažkaip nesigavo.. Tešla gavos labai skysta, ir per didelė temperatūra. Vidus neiškepęs:(