250 gramų | gervuogės |
700 mililitrų | vanduo |
1 stiklinė | cukrus |
6 valgomieji šaukštai | manų kruopos |
1 žiupsnelis | vanilinis cukrus |
Neskubėdami ir maišydami suberkite manų kruopas ir ant nedidelės ugnies maišydami virkite 10–12 minučių. Nukelkite nuo ugnies, supilkite išspaustas gervuogių sultis, sudėkite vaniliną ir apie 3 minutes plakite plakikliu. Supilkite sultis ir dar plakite 5 minutes. Išpilstykite į dubenėlius ir atvėsinkite. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Pyragas su braškėmis ir žele
- Saldus užkandis
- Desertinė avižinė košė
- Aronijų ir obuolių želė
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Desertinis tortas
- Sūrio tortas
- Cake pops‘ai
- Pyragas „Sniegas“
- Grietinės želė su bananais
- Braškinis tiramisu
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Braškių grietinėlė
- Rabarbarų drebučiai
- Persikų desertas
- Bananai šokolade
- Tinginių - tinginys
- Varškės desertas su trintais juodaisiais serbentais
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
Gervuogių musas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Gervuogės,
250 gramų -
Vanduo,
700 mililitrų -
Cukrus,
1 stiklinė -
Manų kruopos,
6 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į puodą supilkite 3 stiklines vandens ir užvirkite. Sutrinkite gervuoges. Sudėkite į sietelį ir šaukštu pertrinkite dar kartą. Į verdantį vandenį sudėkite gervuogių išspaudas, užvirkite ir virkite lygiai minutę. Nukoškite, išspaudas išmeskite. Skystį vėl užvirkite, suberkite cukrų.
Neskubėdami ir maišydami suberkite manų kruopas ir ant nedidelės ugnies maišydami virkite 10–12 minučių. Nukelkite nuo ugnies, supilkite išspaustas gervuogių sultis, sudėkite vaniliną ir apie 3 minutes plakite plakikliu. Supilkite sultis ir dar plakite 5 minutes. Išpilstykite į dubenėlius ir atvėsinkite. Skanaus :)
Komentarai