Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
AUTORIUS:
Vija
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 riekės juodos duonos
30 gramų sviestas
3 vienetai ridikėliai
2 vienetai kiaušiniai
1 žiupsnelis krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
Išverdami kiaušiniai.
Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
Krapai smulkiai supjaustomi.
2.
Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Sviestas šiek tiek palaikomas kambario temperatūroje, kad atšiltų.
    Per tą laiką duona apskrudinama ir paliekama atvėsti.
    Išverdami kiaušiniai.
    Ridikėliai smulkiai sutarkuojami. Jų sultys nuspaudžiamos.
    Krapai smulkiai supjaustomi.

  2. Kai viskas pasiruošta, duona supjaustoma gabaliukais, sviestas su ridikėliais sumaišomas ir šiuo tepiniu aptepama duona. Apibarstoma krapais.
    Patiekiama su kiaušiniais. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vija
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų