Daniški pyragėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | tešla (sloksniuota) |
4 arbatiniai šaukšteliai | džemas (apelsinų) |
1 vienetas | bananai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės spurgos
- Sluoksniuotos tešlos rageliai
- Spurgos su meile ir varške
- Pusryčių keksiukai
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Keksiukai su vyšniomis
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Spurgos
- Pyragas aguonėlė
- Pyragėliai su baravykais
- Želiniai pyragėliai
- Kriaušių desertai
- Morkų pyragaičiai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su ananasais
- Keksiukai su mėlynėmis
- Obuoliniai rageliai
- Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su įdaru
- Vyniotinukai su obuoliais
- Mini čeburekai
- Spurgos
Daniški pyragėliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Tešla, sloksniuota,
4 vienetai -
Džemas, apelsinų,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Bananai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis. Vieną pusę pyragėlio aptepam uogiene, o kita - įpjaunam kryželiu. Uždengiam ir šonus apspaudom šakute. Bananą supjaustome griežinėliais. Juos kišame "per langelį" į pyragėlio vidų. Kepam vidutinio karštumo orkaitėje apie 12 min. man jie skaniausi kai valgomi šilti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...