Žali ankštiniai pipirai su mėsa
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
150 gramų kiauliena (liesa)
1 arbatinis šaukštelis žalumynų
1.5 arbatinio šaukštelio krakmolas (kukurūzų)
6 vienetai paprika
3 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Padažui papildomai reikės: šaukštas prieskoninių žalumynų, 1,5 šaukšto desertinio vyno, šaukštelis druskos, šaukštelis cukraus.

Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma prieskoniniais žalumynais, sumaišoma su vandenyje išleistu krakmolu ir valandą jame palaikoma. Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos 4 cm pločio juostelėmis. Sumaišomi padažui skirti produktai. Mėsa sudedama į gerai įkaitintą aliejų ir jame 30 sek. (kol pasikeičia spalva) pakepinama. Supjauslyti saldieji pipirai sukrečiami į likusį įkaitintą aliejų ir maišant 30 sek. pakepinami, o po to sumaišomi su mėsa bei padažu. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Mėsa turi būti labai minkšta, o pipirai — gruzdūs. Vietoj ankštinių pipirų galima dėti porų arba kitų daržovių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žali ankštiniai pipirai su mėsa

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Padažui papildomai reikės: šaukštas prieskoninių žalumynų, 1,5 šaukšto desertinio vyno, šaukštelis druskos, šaukštelis cukraus.

Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma prieskoniniais žalumynais, sumaišoma su vandenyje išleistu krakmolu ir valandą jame palaikoma. Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos 4 cm pločio juostelėmis. Sumaišomi padažui skirti produktai. Mėsa sudedama į gerai įkaitintą aliejų ir jame 30 sek. (kol pasikeičia spalva) pakepinama. Supjauslyti saldieji pipirai sukrečiami į likusį įkaitintą aliejų ir maišant 30 sek. pakepinami, o po to sumaišomi su mėsa bei padažu. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Mėsa turi būti labai minkšta, o pipirai — gruzdūs. Vietoj ankštinių pipirų galima dėti porų arba kitų daržovių.

Reklama:

Komentarai (5)


Daugiau receptų