| 150 gramų | kiauliena (liesa) |
| 1 arbatinis šaukštelis | žalumynų |
| 1.5 arbatinio šaukštelio | krakmolas (kukurūzų) |
| 6 vienetai | paprika |
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma prieskoniniais žalumynais, sumaišoma su vandenyje išleistu krakmolu ir valandą jame palaikoma. Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos 4 cm pločio juostelėmis. Sumaišomi padažui skirti produktai. Mėsa sudedama į gerai įkaitintą aliejų ir jame 30 sek. (kol pasikeičia spalva) pakepinama. Supjauslyti saldieji pipirai sukrečiami į likusį įkaitintą aliejų ir maišant 30 sek. pakepinami, o po to sumaišomi su mėsa bei padažu. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Mėsa turi būti labai minkšta, o pipirai — gruzdūs. Vietoj ankštinių pipirų galima dėti porų arba kitų daržovių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pingviniukai
-
Sumuštinukai su silke
-
Žalumynų indeliai su krevetėmis
-
Cukinijos pusžiedžiai tešloje
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Hamburgeris
-
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Vaisių vėrinukai pagardinti saldžiarūgščiu medaus padažu
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Keptos duonos užkandis prie alaus
-
Vištienos drebučiai
-
Įdarytos bulvės
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Virtos sraigės su kevalu
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Mažos sūrio picos
Žali ankštiniai pipirai su mėsa
akcijas
-
Kiauliena, liesa,
150 gramų -
Žalumynai,
1 arbatinis šaukštelis -
Krakmolas, kukurūzų,
1.5 arbatinio šaukštelio -
Paprika,
6 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Padažui papildomai reikės: šaukštas prieskoninių žalumynų, 1,5 šaukšto desertinio vyno, šaukštelis druskos, šaukštelis cukraus.
Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis, apibarstoma prieskoniniais žalumynais, sumaišoma su vandenyje išleistu krakmolu ir valandą jame palaikoma. Pipirų ankštys, išėmus sėklalizdžius, supjaustomos 4 cm pločio juostelėmis. Sumaišomi padažui skirti produktai. Mėsa sudedama į gerai įkaitintą aliejų ir jame 30 sek. (kol pasikeičia spalva) pakepinama. Supjauslyti saldieji pipirai sukrečiami į likusį įkaitintą aliejų ir maišant 30 sek. pakepinami, o po to sumaišomi su mėsa bei padažu. Viskas dar keletą minučių pakepinama. Mėsa turi būti labai minkšta, o pipirai — gruzdūs. Vietoj ankštinių pipirų galima dėti porų arba kitų daržovių.
