Virta višta
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
2 vienetai morkos
1.5 litro vanduo
1 vienetas česnakas (skiltelė)
šiek tiek salierai
šiek tiek petražolės
1 vienetas svogūnai
1 vienetas vištiena (nedidelė)
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvalyta višta įtrinama druska, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama ant silpnos ugnies. Mėsai kiek suminkštėjus, suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės. Išvirusi mėsa laikoma sultinyje, kol atvėsta, paskui išgriebiama iš puodo, išimami kaulai, supjaustoma, užpilama majonezu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virta višta

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išvalyta višta įtrinama druska, dedama į verdantį pasūdytą vandenį ir verdama ant silpnos ugnies. Mėsai kiek suminkštėjus, suberiami prieskoniai ir supjaustytos prieskoninės daržovės. Išvirusi mėsa laikoma sultinyje, kol atvėsta, paskui išgriebiama iš puodo, išimami kaulai, supjaustoma, užpilama majonezu.

Reklama:

Komentarai (4)


  • ygtr 2011-08-28 10:04

    mano manymu gaunasi saltas uzkandis, ale liezuvis virtas


  • Linksmute 2010-02-01 16:52

    :bloga: :-D Tai kam ta vista dar gadinti ? Jau tokiu atveju - isvirti geriau vistienos sriuba , isgriebti ta vista ir valgyt su majonezu.Tai dar ir sriuba iseis. ;-)


  • artas888 2010-01-31 17:37

    nu jo.receptas unikalus.tikras grybas o ne receptas.


  • pusvirejas :) 2009-09-30 17:19

    ir viskas??? sudedi vista i majoneza ir ant stalo deti??? zmona is namu isvarys pamacius toki patiekala :bloga:
    arba cia gaspadine ne viska uzrase,paliko vietos kiekvieno fantazijai :-D :-D :-D
    nu vistiek dekui :super:


Daugiau receptų