Virta lydeka
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 kilogramas jūros lydeka
2 valgomieji šaukštai sviestas (ištirpintas)
1 vienetas kiaušiniai (virtas)
1 stiklinė krienai (malti)
1 vienetas citrinos
1 vienetas morkos
1 vienetas petražolės
šiek tiek salierai
1 vienetas svogūnai
šiek tiek poras
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek krapai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuvalyta ir supjaustyta žuvis verdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir daržovėmis. Išvirusi sudedama į pusdubenį, apšlakstoma sviestu ar majonezu, puošiama kiaušiniu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Virta lydeka

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuvalyta ir supjaustyta žuvis verdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais ir daržovėmis. Išvirusi sudedama į pusdubenį, apšlakstoma sviestu ar majonezu, puošiama kiaušiniu.

Reklama:

Komentarai (11)


  • Darius 2011-09-01 17:52

    Kiek laiko virti?


Daugiau receptų