Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | rūgštynės |
| 50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Perlinių kruopų košė su spirgučiais
-
Manų apkepas su razinomis
-
Ryžių košė
-
Saldi makaronų košė
-
Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
-
Skani avižinė košė
-
Bulvių košė su spirgais
-
Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Manų ir moliūgų košė
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Manų košė su vaisiais
-
Virti žirniai
-
Manų košė su riešutais
-
Bulvių košė
-
Perlinių kruopų košė su tunu
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Manų košė
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
