Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
200 gramų | rūgštynės |
50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Špinatų tyrė
-
Ryžių košė su obuoliais, razinomis ir cinamonu
-
Manų košė su riešutais
-
Manų košė su vaisiais
-
Desertinė košė ir mažiems, ir dideliems
-
Skani grikių košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Avižinių dribsnių košė su cinamonu
-
Ryžių košė su cukinija
-
Biri grikių košė
-
Saldi makaronų košė
-
Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
-
Manų košė
-
Rytietiškas rizotas
-
Kepti obuoliai
-
Avižinė košė su karamelizuotais obuoliais
-
Kopūstienė su grybais
-
Grikiais įdaryta paprika
-
Raudonieji ryžiai su vištiena ir daržovėmis
-
Sorų kruopų košė
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...