Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
| 200 gramų | rūgštynės |
| 50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
-
Puri ryžių košė
-
Sūdytos rūgštynės žiemai
-
Morkų ir bulvių košė
-
Apelsinų skonio manų pudingas
-
Bulvių košė su sūriu
-
Sorų kruopų košė
-
Kukurūzų košė
-
Rabarbarų tyrė
-
Silkė su manų koše
-
Grikių košė su pievagrybių padažu
-
Špinatų tyrė
-
Biri perlinių kruopų košė
-
Žirnienė su grybais
-
Biri grikių košė
-
Moliūginė košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Bulvių kukuliai
-
Slyvos manų kruopų košėje
-
Ryžių košė su vaisiais
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
