Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Sūdytos rūgštynės žiemai
INGREDIENTAI:
200 gramų | rūgštynės |
50 gramų | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tarkuotų bulvių košė
- Manų košė su riešutais
- Grikių košė su daržovėm
- Gardi ir sveika rudųjų ryžių košė
- Biri perlinių kruopų košė
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Linksmoji bulvių košė
- Ryžių košė su vaisiais
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Manų apkepas su razinomis
- Vištiena su ryžiais
- Ryžiai kiniškai su kukurūzais ir kalendromis
- Puri ryžių košė
- Ryžių košė
- Porai su ryžiais
- Grikiais įdaryta paprika
- Perlinių kruopų košė
- Bulvių košė
- Avižinių dribsnių košė su vaisiais
Sūdytos rūgštynės žiemai
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Rūgštynės,
200 gramų -
Druska,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautas, be kotelių rūgštynes sumaišykite su druska (nepjaustykite, kad galėtumėte lengviau nuplauti prieš vartojimą). Po to jas sudėkite į stiklainį, suspauskite, kad neliktų oro. Rūgštynės turi būti apsemtos sultimis. Uždarykite dangtelį ir laikykite šaldytuve.
Prieš vartojant nuplaukite.
Reklama:
Komentarai (6)
-
Zodė
2017-08-15 22:29
Ar savo sultyse?
-
as
2011-05-01 21:48
RGSTYNES GERIAU BLANSIRUOTI IR UZVAKUOTI BE DRUSKOS.VAIZDAS NE KOKS BET SKONIS GERAS :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...