Spiralinės dešrelės
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | dešrelės |
500 gramų | tešla (bemielė, sluoksniuota) |
šiek tiek | kečupas (arba majonezas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gurmanų suktinukai
- Užkandukai
- Silkė pataluose su granato sėklomis
- Kiaušinienė pomidoruose
- Žemaičių blynai su grybais
- Padažas su avokadais
- Keptas varškės sūris
- Kepti kukurūzai
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
- Krevetės su pomidorais
- Krevetėmis įdaryti pomidorai
- Krabų lazdelių ruletai
- Silkė su daržovėmis ir padažu
- Dešrelės spiralėje
- Ūmėdės padaže
- Žuvies tortas
- Kiaušiniai – vėžliukai
- Įdaryti kiaušiniai lukštuose
- Spalvingi iešmeliai
Spiralinės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Dešrelės,
1 kilogramas -
Tešla, bemielė, sluoksniuota,
500 gramų - Kečupas, arba majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...