
Spiralinės dešrelės
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | dešrelės |
500 gramų | tešla (bemielė, sluoksniuota) |
šiek tiek | kečupas (arba majonezas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Ančiukų širdelių užkandelė
-
Skanios "Bačkutės"
-
Įdaryti avokadai
-
Silkės suktiniai su džiovintais baravykais ir kelmučiais
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Įdarytos bandelės
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Baltoji trobelė
-
Vytinta išpjova
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Tuno pica
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Pakora
-
Terrine kalakutienos ir vištienos
-
Boružėlės
-
Karštos bandelės
Spiralinės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
1 kilogramas -
Tešla, bemielė, sluoksniuota,
500 gramų - Kečupas, arba majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...