
Spiralinės dešrelės
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | dešrelės |
500 gramų | tešla (bemielė, sluoksniuota) |
šiek tiek | kečupas (arba majonezas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Krepšelis su ZIGMO sūdyta lašišos file
-
Olivijos omletas
-
Kepta duona
-
Keptų kalmarų užkandėlė
-
Valgomos „Musmirės“
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Ant grotelių keptos daržovės
-
Užkandukai
-
Piršteliai su aguonomis
-
Keptas varškės sūris
-
Briuselio kopūstų ir kumpio šašlykai
-
Skrudintos duonos sumuštiniai
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Vištienos sandvičiai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Bulvės „Akordeonas“
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Bananų pica
-
Sumuštiniai su sūriu
Spiralinės dešrelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Dešrelės,
1 kilogramas -
Tešla, bemielė, sluoksniuota,
500 gramų - Kečupas, arba majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atšaldom tešlą pagal instrukciją ant pakelio. Kiekvieną lapelį padalinam į 3 juosteles išilgai .Nuvalę dešreles nuo celofano, apvyniojam kiekvieną tešlos juostelėm spirale kaip matote duotoje foto. Išdėliojam jas ant kepimo popieriumi išklotos skardos, paliekant po 2cm tarpelius tarp dešrelių, nes tešla išsiplečia kepant. Kepam 15 min. 200 laipsnių temperatūroje.Patiekiam su mėgiamais kečupu ar majonezu,o jei mėgstat,tai abu komponentus galima sumaišyt. Skanuuuu,net seilė tįsta,o svarbiausia labai paprasta:)
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...