Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 225 gramai | mocarela sūris |
| 200 mililitrų | grietinė |
| 100 gramų | ikrai (juodi ir raudoni) |
| 1 gabalas | batonas (prancūziškas) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Turimą formą iškloti kepimo popieriumi ir patepti aliejumi.
2.
Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir sukapoti.
3.
Susmulkinti svogūną.
4.
Kambario temperatūros sūrį sutrinti smulkintuvu ir elektriniu plaktuvu išmaišyti iki vientisos masės.
5.
Į paruoštą formą sudėti kiaušinius sumaišytus su svogūnų ir majonezu, išlyginti sluoksnį. Tada tolygiai paskirstyti sūrio masę. Padėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
6.
Išėmus iš šaldytuvo, ant viršaus sudėti skrudintus batono kubelius ir išlyginti sluoksnį. Viršų papuošti ikrais. Atsargiai išimti iš formos salotas ir perdėti į lėkštę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Kepti salierai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Karštos šparagų salotos
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Karštos paprikų salotos
-
Grilyje keptos daržovės
-
Šiltos daržovių salotos
-
Studentiškos bulvės
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Keptos salotos su vištiena
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Karštos daržovės
-
Karštos bulvių salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Kepti baklažanai
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Mocarela sūris,
225 gramai -
Grietinė,
200 mililitrų -
Ikrai, juodi ir raudoni,
100 gramų -
Batonas, prancūziškas,
1 gabalas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Turimą formą iškloti kepimo popieriumi ir patepti aliejumi.
Kiaušinius išvirti, atvėsinti ir sukapoti.
Susmulkinti svogūną.
Kambario temperatūros sūrį sutrinti smulkintuvu ir elektriniu plaktuvu išmaišyti iki vientisos masės.
Į paruoštą formą sudėti kiaušinius sumaišytus su svogūnų ir majonezu, išlyginti sluoksnį. Tada tolygiai paskirstyti sūrio masę. Padėti kelioms valandoms į šaldytuvą.
Išėmus iš šaldytuvo, ant viršaus sudėti skrudintus batono kubelius ir išlyginti sluoksnį. Viršų papuošti ikrais. Atsargiai išimti iš formos salotas ir perdėti į lėkštę.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
