Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines, pabarstoma pipirais. Ant silkės uždedami nedideliu sluoksniu virti, džiovinti, sumalti baravykai (ar kiti grybai). Ant grybų dedamas majonezo sluoksnis, papuošiama petražolėmis. Kartais, prieš grybus papildomai uždedamas pakepintų svogunų sluoksnis.

Silkė su džiovintais grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | majonezas |
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | silkė |
1 valgomasis šaukštas | obuolių sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas kiaušinis sūrių patale
-
Boquerones en vinagre (kilkė acte)
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Įdarytos bandelės
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Silkės pataluos vyniotinis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Migdolinės pelytės
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Įdaryti artišokai
-
Silkė pataluose
-
Keptas sūris
-
Pica
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Gruziniškas chačapuri
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Spalvingi iešmeliai
-
Suvyniotos dešrelės
-
Vasariškas omletas
Silkė su džiovintais grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
1 stiklinė -
Baravykai, džiovinti,
100 gramų - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
-
Silkė,
2 vienetai -
Obuolių sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines, pabarstoma pipirais. Ant silkės uždedami nedideliu sluoksniu virti, džiovinti, sumalti baravykai (ar kiti grybai). Ant grybų dedamas majonezo sluoksnis, papuošiama petražolėmis. Kartais, prieš grybus papildomai uždedamas pakepintų svogunų sluoksnis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...