Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines, pabarstoma pipirais. Ant silkės uždedami nedideliu sluoksniu virti, džiovinti, sumalti baravykai (ar kiti grybai). Ant grybų dedamas majonezo sluoksnis, papuošiama petražolėmis. Kartais, prieš grybus papildomai uždedamas pakepintų svogunų sluoksnis.

Silkė su džiovintais grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 stiklinė | majonezas |
100 gramų | baravykai (džiovinti) |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | silkė |
1 valgomasis šaukštas | obuolių sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vabaliukai
-
Užklota pica
-
Vytinta kiaulienos nugarinė
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Vyniotinis iš faršo ir sūrio
-
Šokoladinės braškės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Farširuota lydeka
-
Daržovių puokštė "Vasaros gerybės"
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Rūkytas lynas
-
Liežuvio užkandėlė
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Skanūs sumuštiniai
-
Pica
-
Girti čeburėkai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Keptas sūris
-
Silkutė su cinamonu
-
Paprikų valtelės
Silkė su džiovintais grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
1 stiklinė -
Baravykai, džiovinti,
100 gramų - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
-
Silkė,
2 vienetai -
Obuolių sultys,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkė išskrodžiama ir, atsižvelgiant į jos kokybę, sūrumą, pamirkoma 3— 24 val. vandenyje, šaltoje arbatoje arba piene (arba iš pradžių vandenyje, vėliau piene).
Išmirkyta silkė nulupama, išimami kaulai ir ašakos, supjaustoma 1 cm pločio gabaliukais, sudedama į silkines, pabarstoma pipirais. Ant silkės uždedami nedideliu sluoksniu virti, džiovinti, sumalti baravykai (ar kiti grybai). Ant grybų dedamas majonezo sluoksnis, papuošiama petražolėmis. Kartais, prieš grybus papildomai uždedamas pakepintų svogunų sluoksnis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...