Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuoliai skarelėse
- Vaisių buketas
- Keptos duonos užkandis prie alaus
- Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
- Pica su pomidorais ir dešra
- Sūrio piršteliai prie alaus
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
- Dešriukai
- Dideli Guliverio pirštai
- Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
- Grybų užtepelė
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Užkanda "Lelijos"
- Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
- Pievagrybiai ant žarijų
- Kepta duona su įmantriu padažu
- Sojos faršas su makaronais
- Pievagrybiai kepti su česnaku
- Įdaryti vištiena pomidorai
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...