
Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Picos - ricos
-
Šaltiena
-
Liežuvio užkandėlė su majonezu
-
Kepti pomidorai su įdaru
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Omletas su krabų lazdelėmis
-
Silkės užtepėlė
-
Jaučio liežuvio užkanda
-
Dešriukai
-
Helovyno voriukai
-
Sūrio ritinukai
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Vyniotinis "Siurprizas"
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Vasariškas omletas
-
Grilintas camembertas
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Buritos (burritos)
-
Silkių bokšteliai
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...