Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
| 4 vienetai | silkė |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
| 50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos drebučiai
-
Kūčiukai
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Kepti saldūs sumuštiniai
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Skrebučiai su užtepėle
-
Sūrio suktinukai
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Švilpikai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Vytintos dešros
-
Kiaušinių ir svogūnų „košė“
-
Svogūnai prie alaus
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Daržovės drebučiuose
-
Užkandis "Margas pavasario stalas"
-
Stebuklingas omletas
-
Pikantiškos salotos su svogūnų laiškais ir majonezu
-
Įdaryti pievagrybiai
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
