
Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Obuoliai tešloje
-
Šventinis kelmas
-
Farširuota lydeka
-
Keptos krevetės
-
Pyragėliai su kmynais
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Omleto keksiukai
-
Kepenelių vyniotinis
-
Marinuota skumbrė
-
Japoniški suktinukai
-
Skrebučiai
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Naminė pica
-
Krabų lazdelėmis įdaryti kiaušiniai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Burokėlių ir svogūnų puokštė
-
Sūrių užkandelė
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...