
Silkė japoniškai
INGREDIENTAI:
4 vienetai | silkė |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | slyvos (geltonoji) |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | sojos padažas |
2 arbatiniai šaukšteliai | sakė |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Įdaryti pomidorai
-
Pikantiški krepšeliai
-
Hamburgeris
-
Sūrio kamuoliukai
-
Svogūnai prie alaus
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
-
Antienos filė užkandėlės (ant iešmelių)
-
Vegetariškos picutės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Traškios sūrio lazdelės
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Užkandėlė “Suktinukai” su majonezu
-
Tortilijos su kumpeliu
-
Skanūs sumuštiniai
-
Spurgos iš varškės
Silkė japoniškai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Silkė,
4 vienetai - Druska
-
Slyvos, geltonoji,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sojos padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Sakė,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Silkes išvalyti, pamirkyti vandenyje kelias valandas ir sudėti į puodą. Slyvą supjaustyti ir sudėti į puodą, pripilti vandens, sakės, miltų, sojos padažo. Troškinti mažoje ugnyje. Išsitroškinus patiekti su ryžiais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...