
Riešutinės širdelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų | cukrus |
80 gramų | riešutai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sviestas |
350 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
3.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
4.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
5.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su mandarinais ir avietėmis
-
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
-
Sausainiai „Cappuccino“
-
Sezamo sausainiai
-
Sausainiai „Pirštukai“
-
Imbieriniai sausainukai
-
Sausainiukai
-
Sausainiai su šokoladu
-
Sausainiai "Žvaigždutė"
-
Sausainiai su riešutais
-
Apelsininiai sausainiukai
-
Austriški kalėdiniai sausainukai
-
Visų grūdo dalių sausainiai su riešutais ir imbieru
-
Kūčiukai
-
Riešutinės širdelės
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Rudeniniai grybukai
-
Meduoliai
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Kepta eglutė
Riešutinės širdelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
150 gramų -
Riešutai, malti,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Miltai,
350 gramų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...