Riešutinės širdelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 150 gramų | cukrus |
| 80 gramų | riešutai (malti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | sviestas |
| 350 gramų | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
3.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
4.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
5.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai „Bangelės“
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Kokosiniai sausainiai
-
Avižinių dribsnių sausainiai
-
Minkšti juodojo šokolado sausainiai
-
Skanūs sausainėliai
-
Mėlynių žvaigždutės
-
Florentinai su kondensuotu pienu ir kukurūzų dribsniais
-
Baltijos pyragėliai
-
Songoko sausainiai
-
Sausainiai su varške
-
Rozmarino ir moliūgo sėklų sausainiukai
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Kūčiukai
-
Paplotėliai su bananais
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Sausainiukai pailgiukai su varške
-
Kalėdiniai grybukai
-
Obuolių sausainiai
Riešutinės širdelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
150 gramų -
Riešutai, malti,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Miltai,
350 gramų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
