Riešutinės širdelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 150 gramų | cukrus |
| 80 gramų | riešutai (malti) |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 100 gramų | sviestas |
| 350 gramų | miltai |
| 1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
| šiek tiek | druska |
| 1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
3.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
4.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
5.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai „Pirštukai“
-
Sausainiai su bananais
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Sausainiai su migdolais
-
Sausainiai "Sveikuoliukai"
-
Seniai besmegeniai
-
Švilpukai
-
Sausainiai
-
Imbierinės žvaigždės
-
Sausainiai
-
Gardžios duonos lazdelės
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Sausainiai su kakava ir aitriosiomis paprikomis
-
Varškės sausainiai
-
Sausainiai "Vamzdeliai" per 15 minučių
-
Sausainiai su krakmolu
-
Kalėdiniai grybukai
-
Arbatiniai sausainiai
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su braškėmis
-
Kūčiukai (šlyžikai)
Riešutinės širdelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
150 gramų -
Riešutai, malti,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Miltai,
350 gramų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
