
Riešutinės širdelės
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
150 gramų | cukrus |
80 gramų | riešutai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | sviestas |
350 gramų | miltai |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
3.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
4.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
5.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių sausainiai
-
Morkų sausainiai
-
Imbieriniai sausainiai
-
Trapios tešlos sausainiai
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Melomakarona - graikiškoms Kalėdoms
-
Žagarėliai “Gėlytės”
-
Sausainiai "Margučiai"
-
Šokoladiniai sausainiai
-
Labai šokoladiniai amerikietiški sausainiai
-
Sausainiai su varške
-
Imbieriniai elniukai
-
Skanūs sausainėliai
-
Sausainiai su cukraus glazūra
-
Šokoladiniai biskvitai
-
Sezamo sausainiai
-
Bananiniai sausainiai
-
Imbierinės žvaigždės
-
Žiemiški šokoladiniai meduoliai
-
Dribsnių sausainiai
Riešutinės širdelės
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukrus,
150 gramų -
Riešutai, malti,
80 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
100 gramų -
Miltai,
350 gramų -
Cinamonas,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
-
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išlydyti sviestą, suberti cukrų, druską, kiaušinius ir išmaišyti.
Suberti cinamoną, maltus riešutus ir miltus.
Viską gerai sumaišyti ir valandai tešlą padėti į šaldytuvvą.
Iškočioti tešlą ir spausti širdeles, jas aptepti išplaktu kiaušinio tryniu, barstyti cukrų ir cinamoną.
Skardą iškloti kepimo popieriumi, sudėti sausainius ir kepti apie 10 min. kol paruduos.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...