![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Sviestiniai sausainiai su levandomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
210 gramų | sviestas (minkštas) |
3 stiklinės | cukraus pudra |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
1 valgomasis šaukštas | levandos (žiedai, džiovinti) |
300 gramų | miltai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
1 vienetas | citrinos (žievė, nutarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra,suberti levandas,nutarkuotą citrinos žievelę,druską ir kiaušinio trynį.Viską maišant supilti persijotus miltus su krakmolu.Suminkyti tešlą,iš jos suformuoti nestorą /dešrą/maždaug 5cm skersmens ir padėti į šaldytuvą 1 val .Atšalusią tešlą supjaustyti maždaug 5mm storio griežinėliais,ir sudėti i kepimo popierium išklotą skardą.Kepti 170 °C temp. apie 12-15 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sausainiai su migdolais
-
Trapieji spelta sausainiukai
-
Aguoniniai sausainėliai
-
Baltijos pyragėliai
-
Mėlynių žvaigždutės
-
Sausainiai su sėklomis “Sveikuoliai”
-
Migdolų nuga
-
Graikinių riešutų sausainiai
-
Trapūs sausainiai
-
Kalėdiniai sausainiai
-
Kepta eglutė
-
Riešutinės širdelės
-
Gardūs kokosiniai sausainiukai
-
Sausainukai su kokosų drožlėmis
-
Imbieriniai sausainiai šeimai
-
Persikiniai sausainiai su kokosu
-
Žaliosios eglutės
-
Paprastuoliai sausainukai
-
Sausainiukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
Sviestiniai sausainiai su levandomis
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sviestas, minkštas,
210 gramų -
Cukraus pudra,
3 stiklinės -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas -
Levandos, žiedai, džiovinti,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai,
300 gramų -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Citrinos, žievė, nutarkuota,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra,suberti levandas,nutarkuotą citrinos žievelę,druską ir kiaušinio trynį.Viską maišant supilti persijotus miltus su krakmolu.Suminkyti tešlą,iš jos suformuoti nestorą /dešrą/maždaug 5cm skersmens ir padėti į šaldytuvą 1 val .Atšalusią tešlą supjaustyti maždaug 5mm storio griežinėliais,ir sudėti i kepimo popierium išklotą skardą.Kepti 170 °C temp. apie 12-15 min.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai