
Pavasariškos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 skardinė | konservuotų pupelių (raudonosios) |
1 gūželė | salotos (Iceberg) |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | feta sūrio (gali būti su bazilikais) |
20 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | vyšninių pomidorų |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
2.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sveikuolių salotos
-
Gelteklių salotos
-
Silkės salotos
-
"Žalių" vitaminų salotos
-
Lengvos pavasario salotos
-
Burokėliai su citrina
-
Salotos "ale cezaris"
-
Krevečių salotos su avokadu
-
Gaivios daržovių salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Salotos drebučiuose
-
Salotos „Iš Amerikos“
-
Sveikos salotos
-
Vaisių salotos
-
Brokolių salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Išvirtų salierų salotos
-
Salotos su vaisiniu užpilu
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Skaniausia mišrainė
Pavasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, raudonosios,
1 skardinė -
Salotos, Iceberg,
1 gūželė -
Obuoliai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Feta sūris, gali būti su bazilikais,
50 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
20 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
4 vienetai -
Ridikėliai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...