Pavasariškos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 skardinė | konservuotų pupelių (raudonosios) |
| 1 gūželė | salotos (Iceberg) |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 vienetas | agurkų |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | feta sūrio (gali būti su bazilikais) |
| 20 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
| 4 vienetai | vyšninių pomidorų |
| 4 vienetai | ridikėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
2.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniškos salotos
-
Margaritos burokėlių salotos
-
Vaisių salotos
-
Lengvos pavasario salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Bertos salotos
-
Korėjietiškos morkos
-
Gaivios salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Obuolio ir moliūgo salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos
-
Veršienos su granatais salotos
-
Sicilietiškos salotos
-
Salotos su sūrio lazdelėmis
-
Morkos ir ridikėlių salotos
-
Kaliaropių salotos
-
Sveikuolių salotos
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Makaronų salotos su kumpiu
-
Gaivios arbūzo salotos
Pavasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, raudonosios,
1 skardinė -
Salotos, Iceberg,
1 gūželė -
Obuoliai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Feta sūris, gali būti su bazilikais,
50 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
20 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
4 vienetai -
Ridikėliai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
