
Pavasariškos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 skardinė | konservuotų pupelių (raudonosios) |
1 gūželė | salotos (Iceberg) |
1 vienetas | obuoliai |
1 vienetas | agurkų |
1 vienetas | svogūnai |
50 gramų | feta sūrio (gali būti su bazilikais) |
20 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
4 vienetai | vyšninių pomidorų |
4 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
2.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė valgomam krepšelyje
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Gaivios salotos
-
Burokėlių ir kriaušių salotos
-
Salotos „Antikvaras“
-
Salotos "Atgaiva"
-
Veršienos su granatais salotos
-
Krevečių salotos su avokadu
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Daržovių mišrainė
-
Agurklių ir paprikų salotos
-
Korėjietiškos morkos
-
Gaivios salotos su avokadu
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
-
Ropinės salotos
-
Obuolių salotos su razinomis
-
Salotos „Iš Amerikos“
-
Labai skanios kopūstų salotos
-
Salotos drebučiuose
-
Kalmarų salotos
Pavasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, raudonosios,
1 skardinė -
Salotos, Iceberg,
1 gūželė -
Obuoliai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Feta sūris, gali būti su bazilikais,
50 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
20 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
4 vienetai -
Ridikėliai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...