Pavasariškos salotos
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
| 1 skardinė | konservuotų pupelių (raudonosios) |
| 1 gūželė | salotos (Iceberg) |
| 1 vienetas | obuoliai |
| 1 vienetas | agurkų |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | feta sūrio (gali būti su bazilikais) |
| 20 gramų | kietasis sūris (tarkuotas) |
| 4 vienetai | vyšninių pomidorų |
| 4 vienetai | ridikėliai |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
2.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos „Antikvaras“
-
Burokėlių salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Pankolių salotos
-
Tuno salotos
-
Pavasarinės salotos
-
Labai skanios kopūstų salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Rudenėlio salotos su moliūgu
-
Pomidorų-agurkų salotos
-
Salotos drebučiuose
-
Gaivios salotos su vištiena
-
Avokadas su varške
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Sicilietiškos salotos
-
Vaisių salotos
-
Ropinės salotos
-
Rudeniškos salotos
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
Pavasariškos salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Konservuotos pupelės, raudonosios,
1 skardinė -
Salotos, Iceberg,
1 gūželė -
Obuoliai,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Feta sūris, gali būti su bazilikais,
50 gramų -
Kietasis sūris, tarkuotas,
20 gramų -
Vyšniniai pomidorai,
4 vienetai -
Ridikėliai,
4 vienetai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į dubenį sudėti nusunktas pupeles, susmulkintą svogūną, pusiau perpjautus pomidoriukus, supjaustytus ridikėlius, agurką, smulkintus salotų lapus, kubeliais supjaustytą fetos sūrį ir sutarkuotą kietąjį sūrį.
Apšlakstykite salotas alyvuogių aliejumi, pabarstykite druskos, pipirų, išmaišykite ir patiekite.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
