Krevečių salotos su avokadu
AUTORIUS:
Vaiva
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
200 gramų krevetės be kevalo
1 vienetas avokadų (prinokęs)
125 gramai varškė
2 vienetai pomidorai
1 vienetas agurkų
130 mililitrų ikrai (raudoni)
50 mililitrų grietinėlės, 35% (liesa arba riebi)
šiek tiek citrinos (sultys)
2 skiltelės česnakas (trinti)
Papuošimui:
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Šaldytas krevetes virti pasūdytame vandenyje 2 minutes. Išimti iš puodo ir apšlakstyti citrinų sultimis. Krevetes lygiomis dalimis padalinti į tris stiklines.
2.
Avokadą nulupti, supjaustyti gabaliukais, pridėti grietinėlės, sudėti varškę, sudėti trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską maišytuvu išmaišyti. Gautą masę lygiomis dalimis padalinti į stiklines.
3.
Kubeliais supjaustyti pomidorus ir agurkus. Lygiomis dalimis sudėti sluoksnį pomidorų, tada berti agurkų kubelius.
4.
Į kiekvieną stiklinę dėti po šaukštą ikrų ir papuošti petražolių, krapų ar mėtų šakele.

Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Krevečių salotos su avokadu

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Šaldytas krevetes virti pasūdytame vandenyje 2 minutes. Išimti iš puodo ir apšlakstyti citrinų sultimis. Krevetes lygiomis dalimis padalinti į tris stiklines.

  2. Avokadą nulupti, supjaustyti gabaliukais, pridėti grietinėlės, sudėti varškę, sudėti trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską maišytuvu išmaišyti. Gautą masę lygiomis dalimis padalinti į stiklines.

  3. Kubeliais supjaustyti pomidorus ir agurkus. Lygiomis dalimis sudėti sluoksnį pomidorų, tada berti agurkų kubelius.

  4. Į kiekvieną stiklinę dėti po šaukštą ikrų ir papuošti petražolių, krapų ar mėtų šakele.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Vaiva
Reklama:

Komentarai (7)


  • Regina 2017-04-01 17:52

    Jaučiu labai skanu


  • Angela 2016-03-27 19:57

    Reikia paragauti, tada galima vertinti, ar ne?


  • Danguole 2016-03-12 07:41

    Gerulis


  • Danguole 2016-03-12 07:40

    Labai skaniai ir graziai atrodo.


Daugiau receptų