200 gramų | krevetės be kevalo | |
1 vienetas | avokadų (prinokęs) | |
125 gramai | varškė | |
2 vienetai | pomidorai | |
1 vienetas | agurkų | |
130 mililitrų | ikrai (raudoni) | |
50 mililitrų | grietinėlės, 35% (liesa arba riebi) | |
šiek tiek | citrinos (sultys) | |
2 skiltelės | česnakas (trinti) | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | žalumynų |
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
- Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
- Sveikuolių salotos
- Egzotinės salotos
- Daržovių salotos
- Vaisių salotos su ryžiais
- Petražolių ir parmezano sūrio salotos
- Agurklių ir paprikų salotos
- Makaronų salotos su kumpiu
- Valentino salotos
- Avinžirnių salotos
- Vištienos salotos su ananasais
- Salotos "ale cezaris"
- Sidabražolės
- Vynuogių ir migdolų salotos
- Morkos su garstyčiomis
- Iškylos salotos su krevetėmis
- Gaivios salotos
- Ryškiaspalvės salotos
- Burokėlių ir spanguolių salotos
Krevečių salotos su avokadu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Avokadai, prinokęs,
1 vienetas -
Varškė,
125 gramai -
Pomidorai,
2 vienetai -
Agurkai,
1 vienetas -
Ikrai, raudoni,
130 mililitrų -
Grietinėlė, 35%, liesa arba riebi,
50 mililitrų - Citrinos, sultys
-
Česnakas, trinti,
2 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Žalumynai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šaldytas krevetes virti pasūdytame vandenyje 2 minutes. Išimti iš puodo ir apšlakstyti citrinų sultimis. Krevetes lygiomis dalimis padalinti į tris stiklines.
Avokadą nulupti, supjaustyti gabaliukais, pridėti grietinėlės, sudėti varškę, sudėti trintą česnaką, berti druskos, pipirų ir viską maišytuvu išmaišyti. Gautą masę lygiomis dalimis padalinti į stiklines.
Kubeliais supjaustyti pomidorus ir agurkus. Lygiomis dalimis sudėti sluoksnį pomidorų, tada berti agurkų kubelius.
Į kiekvieną stiklinę dėti po šaukštą ikrų ir papuošti petražolių, krapų ar mėtų šakele.
Skanaus :)
Komentarai (7)
-
Regina
2017-04-01 17:52
Jaučiu labai skanu
-
Angela
2016-03-27 19:57
Reikia paragauti, tada galima vertinti, ar ne?
-
Danguole
2016-03-12 07:41
Gerulis
-
Danguole
2016-03-12 07:40
Labai skaniai ir graziai atrodo.