Bulvių salotos su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 5 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 valgomieji šaukštai | acto |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Šventiškos salotos su argulomis
-
Salotos su pievagrybiais
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Rusiškos salotos
-
Burokėlių ir raugintų kopūstų salotos
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Azijos salotos
-
Makaronai su baklažanais
-
Morkų - agurkų salotos
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su tunu
-
Rūkytos vištienos ir daržovių mišrainė
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
Bulvių salotos su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
