
Bulvių salotos su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Pupelių mišrainė
-
Pievagrybiai su svogūnais
-
Bulvių mišrainė
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Sočios salotos
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Burokėlių salotos
-
Tuno mišrainė
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Silkė vyno padaže
-
Salotos „Drakonas“
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Vištienos salotos
-
Salotos su avokadu
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Grybų mišrainė
-
Burokėlių mišrainė
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
Bulvių salotos su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...