Bulvių salotos su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Avokadų salotos
- Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Tailandietiškos ryžių salotos
- Grybų salotos su bulvėmis
- Angliškos salotos
- Skaniausia mišrainė
- Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
- Kopūstų ir daržovių salotos
- Šventiškos salotos su argulomis
- Mišrainė „Sotumėlis“
- Milano salotos su rūkyta žuvimi
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Burokėlių salotos su varške
- Mėsos mišrainė
- Karštos vištienos salotos
- Salotos su rūkyta žuvimi
- Mišrainė su krabais
- Krabų lazdelių ir sūrio salotos "Morkytė"
- Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
- Duonos ir pupelių mišrainė
Bulvių salotos su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...