
Bulvių salotos su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
5 vienetai | bulvių |
2 vienetai | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | acto |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotėlės
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Mišrainė su žiediniu kopūstu
-
Ananasinė mišrainė
-
Raugintų kopūstų mišrainė su obuoliais ir morkomis
-
Švežių kopūstų salotos
-
Salotos su tunu
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Azijietiškos salotos su antienos filė
-
Kopūstų ir daržovių salotos
-
„Sužadėtinių“ salotos
-
Jūros gėrybių salotos
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Bajoriškos salotos
-
Vinigretas
-
Makaronų mišraine su majonezu
-
Burokėlių salotos
-
Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
Bulvių salotos su svogūnais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Actas,
2 valgomieji šaukštai - Juodieji pipirai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neluptos bulvės išverdamos, nusunkiamos ir 10 min. palaikomos pridengtos. Karštos nulupamos, bet pjaustomos atvėsusios. Iš vandens, vieno svogūno, šaukšto aliejaus, 2 šaukštų acto, pipirų išverdamas marinatas, ir ataušintu juo užpilamos bulvės, sudėtos į gilų pusdubenį. Nakčiai paslegiamos. Vėliau išverčiamos ir užpilamos padažu iš 3 šaukštų aliejaus, dviejų svogūnų, druskos, pipirų ir supjaustytų petražolių lapelių.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...