Pupelių daigų ir agurko salotos
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Autorius apie receptą: Sveikos, greitos ir puikios salotos, kurios tiks prie įvairiausių patiekalų. Šios salotos vegetariškos ir turi super mažai kalorijų, tad nerimaujantiems dėl jų – pupelių Sveikos, greitos ir puikios salotos, kurios tiks prie įvairiausių patiekalų. Šios salotos vegetariškos ir turi super mažai kalorijų, tad nerimaujantiems dėl jų – pupelių daigų ir agurko salotos bus idealus pasirinkimas. Salotoms galite naudoti ir pirmo spaudimo alyvuogių aliejų, nebūtinai sezamų. Tačiau sezamų aliejus suteikia ypatingo ir subtilaus skonio. Receptas iš mano blogo: www.lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 vienetas agurkų (nedidelių)
2 saujos pupelių daigai (šviežių)
1 skiltelė česnakas (mažos)
1 arbatinis šaukštelis džiovintų spanguolių
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
0.5 arbatinio šaukštelio sezamų aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Daigus nuplauname, sudedame į verdantį vandenį ir paverdame 2 min (jei virsite ilgiau daigai nebebus traškūs). Po to sudedame į koštuvą ir nuplauname po šaltu vandeniu, dedame ant popierinio rankšluoščio, kad nusausėtų. Tada dedame į dubenį.
2.
Agurką nulupame, su skustuku nuskutame gražių agurko juostelių, sudedame į dubenį su daigais.
3.
Salotas pagardiname likusiais ingredientais, druskos dedame pagal skonį. Salotas reikėtų valgyti iš karto arba dėti į šaldytuvą, kadangi taip paruoštos daigų salotos greitai genda.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pupelių daigų ir agurko salotos

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Sveikos, greitos ir puikios salotos, kurios tiks prie įvairiausių patiekalų. Šios salotos vegetariškos ir turi super mažai kalorijų, tad nerimaujantiems dėl jų – pupelių ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Daigus nuplauname, sudedame į verdantį vandenį ir paverdame 2 min (jei virsite ilgiau daigai nebebus traškūs). Po to sudedame į koštuvą ir nuplauname po šaltu vandeniu, dedame ant popierinio rankšluoščio, kad nusausėtų. Tada dedame į dubenį.

  2. Agurką nulupame, su skustuku nuskutame gražių agurko juostelių, sudedame į dubenį su daigais.

  3. Salotas pagardiname likusiais ingredientais, druskos dedame pagal skonį. Salotas reikėtų valgyti iš karto arba dėti į šaldytuvą, kadangi taip paruoštos daigų salotos greitai genda.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų