
Amerikietiškos kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 galvos | kopūstai (nedidelio) | |
2 vienetai | morkos (vidutinio dydžio) | |
Padažui: | ||
3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
1 valgomasis šaukštas | acto | |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus | |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska | |
0.25 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.
3.
Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus! Kai gaminsite padažą paragaukite ar pagal Jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Pekino kopūstų salotos su laiškiniais česnakais
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Ispaniškos salotos
-
Žalios salotos
-
Ananasinės salotos
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Morkų salotos
-
Įdaryti obuoliai
-
Iškylos salotos su krevetėmis
-
Ryškiaspalvės salotos
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Gaivios salotos
-
Ridikėlių salotos
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Gaivios vasaros salotos
-
Pavasariškas morkų, ridikėlių ir kriaušės suktinis
-
Morkos ir ridikėlių salotos
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Pavasarinės salotos
Amerikietiškos kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, nedidelio,
0.5 galvos -
Morkos, vidutinio dydžio,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Baltieji pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Gaminimo eiga:
Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.
Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus! Kai gaminsite padažą paragaukite ar pagal Jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...