Amerikietiškos kopūstų salotos
AUTORIUS:
Liucija
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Šioms salotoms skirtas padažas labai puikiai tinka pagardinti ir kitas salotas, mišraines ar tiesiog gali būti kaip padažas prie įvairiausių užkandžių. Padažo skonį galite Šioms salotoms skirtas padažas labai puikiai tinka pagardinti ir kitas salotas, mišraines ar tiesiog gali būti kaip padažas prie įvairiausių užkandžių. Padažo skonį galite reguliuoti pagal ingredientų kiekį, pritaikydami savo skoniui, bet padažas pagamintas pagal recepte nurodytus kiekius turėtų tikrai patikti daugeliui. Receptas iš mano blogo: www.lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 galvos kopūstai (nedidelio)
2 vienetai morkos (vidutinio dydžio)
Padažui:
3 valgomieji šaukštai majonezas
1 valgomasis šaukštas acto
1 arbatinis šaukštelis cukrus
0.25 arbatinio šaukštelio druska
0.25 arbatinio šaukštelio baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.
3.
Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus! Kai gaminsite padažą paragaukite ar pagal Jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Amerikietiškos kopūstų salotos

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Padažui:
Autoriaus žodis: Šioms salotoms skirtas padažas labai puikiai tinka pagardinti ir kitas salotas, mišraines ar tiesiog gali būti kaip padažas prie įvairiausių užkandžių. Padažo skonį galite ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.

  2. Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.

  3. Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus! Kai gaminsite padažą paragaukite ar pagal Jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų