Amerikietiškos kopūstų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 0.5 galvos | kopūstai (nedidelio) | |
| 2 vienetai | morkos (vidutinio dydžio) | |
| Padažui: | ||
| 3 valgomieji šaukštai | majonezas | |
| 1 valgomasis šaukštas | acto | |
| 1 arbatinis šaukštelis | cukrus | |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | druska | |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.
2.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.
3.
Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus! Kai gaminsite padažą paragaukite ar pagal Jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Brokolių salotos
-
Gaivios salotos
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Salotos su pastarnoku
-
Salotos "Vitaminų pliūpsnis"
-
Avinžirnių salotos
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Salotos su vištiena
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Grūdėtos varškės salotos
-
Plūdenos salotos
-
Agurkų salotos iš Kinijos
-
Tuno salotos
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Kiaulpienių lapų salotos
-
Vytintos jautienos salotos su melionu
-
Avokadų salsa
-
Kalmarų salotos
-
Pekino kopūstų salotos - tradiciškai
Amerikietiškos kopūstų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, nedidelio,
0.5 galvos -
Morkos, vidutinio dydžio,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Actas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Baltieji pipirai,
1/4 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
(
)
Liucija
Gaminimo eiga:
Kopūstą supjaustome plonais siaurais šiaudeliais.
Morkas nulupame, sutarkuojame stambia tarka. Sumaišome su kopūstu.
Padažo ingredientus gerai išmaišome viename dubenėlyje ir sumaišome su kopūstų salotomis. Skanaus! Kai gaminsite padažą paragaukite ar pagal Jūsų skonį netrūksta kurių nors sudedamųjų dalių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
