Brokolį padaliname į mažus žiedlapius, svogūną supjaustome pusrutuliais, įberiame spanguolių ir pagardiname majonezu. Salotos būtinai turi pastovėti apie valandą laiko. Nustebsite, koks gaivus skonis.
Skanaus.
Gaiviosios brokolio salotos
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas | brokoliai |
1 sauja | spanguolės (džiovintos) |
1 galva | svogūnai ( mėlynas) |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
- Salotos su vaisiniu užpilu
- Gelteklių salotos
- Margosios pavasario salotos
- Agurklės salotos
- Salotos iš ridikėlių
- Salotos iš brokolių su vištiena
- Valentino salotos
- Sveikuolių salotos
- Gardžiosios vištienos salotos
- Sveikos salotos
- Vaisių salotos „Romeo“
- Krevečių salotos
- Kalmarų salotos
- Plūdenos salotos
- Daržovių salotos
- Raudongūžių kopūstų salotos
- Gaiviosios morkų salotos
- Kriaušės su pupelėmis
- Šviežių kopūstų salotos
Gaiviosios brokolio salotos
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Brokoliai,
1 vienetas -
Spanguolės, džiovintos,
1 sauja -
Svogūnai, mėlynas,
1 galva -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Brokolį padaliname į mažus žiedlapius, svogūną supjaustome pusrutuliais, įberiame spanguolių ir pagardiname majonezu. Salotos būtinai turi pastovėti apie valandą laiko. Nustebsite, koks gaivus skonis.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Irena
2018-03-02 18:46
Aš dar dedu pakepintų saulėgražų,lb geras skonis.
-
Daiva
2017-04-27 08:12
Vietoj svogūnų įpjausčius porų,būna be kartumo
-
enrika
2015-01-17 22:40
Labai labai skanios salotos!!
-
Everita
2014-11-29 21:34
Darau šias salotas jau seniai..Salotos mėgėjui...Man asmeniškai skanu..bandžiau nuplikyti svogūnus,nes kai dariau pirmą kartą gavosi kartoka..Kai parsivežiau tikrų saldžių raudonų svogūnų iš Jaltos Kryme skonis buvo fantastiškas..Taip kad jei dėsit pirktus Lietuvoj tikrai siūlau nuplikyti
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...