Pankolį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Kiekvieną griežinėlį pakepinkite keptuvėje po 3-4 minutes, pabarstykite prieskoniais.
Suplėšykite salotų lapus, pomidorus (tinka vynuoginiai) perpjaukite per pusę ir sudėkite pankolius.
Apšlakstykite aliejumi, citrinos sultimis ir apiberkite prieskoniais.
Skanaus:)

Salotos su keptais pankoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | pankolis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | salotos |
7 vienetai | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su vaisiniu užpilu
-
Pekino salotos su tunu
-
Cezario salotos
-
Valentino salotos
-
Lengvos pavasario salotos
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Salotos iš ridikėlių
-
Salierų ir slyvų mišrainė
-
Krevetės su kivi
-
Jevgenijaus Šuklino čempionų salotos
-
Aguročių salotos
-
Ananasinės salotos
-
Dietinės salotos
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Kopūstų salotos su pomidorais
-
Fetos sūrio ir daržovių salotos
-
Greitai marinuotos salotos
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Cikorijos mišrainė
-
Pekino kopūstų salotos su svogūnais ir salierais
Salotos su keptais pankoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pankolis,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Salotos,
100 gramų -
Pomidorai,
7 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pankolį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Kiekvieną griežinėlį pakepinkite keptuvėje po 3-4 minutes, pabarstykite prieskoniais.
Suplėšykite salotų lapus, pomidorus (tinka vynuoginiai) perpjaukite per pusę ir sudėkite pankolius.
Apšlakstykite aliejumi, citrinos sultimis ir apiberkite prieskoniais.
Skanaus:)
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...