Pankolį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Kiekvieną griežinėlį pakepinkite keptuvėje po 3-4 minutes, pabarstykite prieskoniais.
Suplėšykite salotų lapus, pomidorus (tinka vynuoginiai) perpjaukite per pusę ir sudėkite pankolius.
Apšlakstykite aliejumi, citrinos sultimis ir apiberkite prieskoniais.
Skanaus:)
Salotos su keptais pankoliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | pankolis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
100 gramų | salotos |
7 vienetai | pomidorai |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Porų mišrainė su obuoliais
- Korėjietiškos morkos
- Vaisinės salotos
- Gaivios cukinijų - agurkų salotos
- Silkė su obuoliais
- Makaronų salotos su kumpiu
- Salotos „Iš Amerikos“
- Gaivios salotos su mocarela
- Burokėlių salotos su kriaušėmis
- Ypatingosios kiaušinių salotos
- Mišrainė su vyšniniais pomidorais
- Gysločių lapų salotos
- Kiaulpienių lapų salotos
- Tuno salotos
- Žalios salotos
- Burokėlių ir žirnelių salotos
- Skaniosios daržovių salotos su mėtomis
- Egzotinės salotos
- Daniškos salotos
- Baltagūžių kopūstų salotos
Salotos su keptais pankoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pankolis,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Salotos,
100 gramų -
Pomidorai,
7 vienetai -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Citrinų sultys,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pankolį nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Kiekvieną griežinėlį pakepinkite keptuvėje po 3-4 minutes, pabarstykite prieskoniais.
Suplėšykite salotų lapus, pomidorus (tinka vynuoginiai) perpjaukite per pusę ir sudėkite pankolius.
Apšlakstykite aliejumi, citrinos sultimis ir apiberkite prieskoniais.
Skanaus:)
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...