Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.
Salierų ir slyvų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 10 vienetų | slyvos (džiovintos, ar abrikosai) |
| 1 vienetas | morkos |
| 1 vienetas | salierai |
| šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų salotos
-
Amerikietiškos kopūstų salotos
-
Gaivios salotos
-
Ankštinių pipirų salotos
-
Obuolių ir kopūstų salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Daržovių salotos
-
Salotos su brokoliais, vynuogėmis ir kumpiu
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Skaniausia mišrainė
-
Ryškioji mišrainė
-
Salotos „Antikvaras“
-
Agurkų salotos iš Kinijos
-
Gaivios salotos
-
Morkų ir moliūgų salotos su česnaku
-
Cukinijų salotos su parmezanu
-
Salotos „Drakono akis“
-
Kaliaropių salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Meliono ir alyvuogių salotos
Salierų ir slyvų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos, ar abrikosai,
10 vienetų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
