Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.

Salierų ir slyvų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
10 vienetų | slyvos (džiovintos, ar abrikosai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių mišrainė
-
Salotos su šparagais
-
Špinatų ir fetos sūrio salotos
-
Lengva mišrainė
-
Agurkų salotos
-
Avinžirnių salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Vasariškos daržovių salotos
-
Salotos „Kokteiliukas“
-
Avokado, pomidorų ir greipfrutų salotos
-
Pekino kopūstų salotos
-
Agurklės salotos
-
Vištienos salotos su kriaušėmis
-
Įvairių daržovių salotos
-
Paprastos, bet skanios salotos
-
Gaiviosios salotos
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Burokėlių ir kopūstų salotos
-
Paprastos makaronų salotos
Salierų ir slyvų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos, ar abrikosai,
10 vienetų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...