Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.

Salierų ir slyvų mišrainė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
10 vienetų | slyvos (džiovintos, ar abrikosai) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų salotos su kukurūzais ir agurkais
-
Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
-
Gaivios morkų ir ridikėlių salotos
-
Vynuogių ir migdolų salotos
-
Gaiviosios brokolio salotos
-
Salotos
-
Salierų salotos su raugintais agurkais
-
Rasakilos lapų salotos
-
Salotos su vištiena
-
Pupelių daigų ir agurko salotos
-
Salotos su slyvomis
-
Vaisių salotos „Romeo“
-
Mėlynojo sūrio salotos
-
Arvydo kalafiorų ir paprikos salotos
-
Egzotinės salotos
-
Vegetariškos salotos
-
Gaivios salotos
-
Valentino salotos
-
Cukinijų salotos su parmezanu
-
Žaliosios salotos su actu ir aliejumi
Salierų ir slyvų mišrainė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Slyvos, džiovintos, ar abrikosai,
10 vienetų -
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Salieras nuplikomas, nulupamas ir supjaustomas šiaudeliais ar kubeliais, morka sutarkuojama smulkiai, apšlakstoma citrinos sultimis, kad salieras nepajuoduotų.
Slyvos ar abrikosai nuplaunami, išimami kauliukai, supjaustomi juostelėmis. Užpilama grietinė, sumaišyta su majonezu, pasūdoma. Viskas išmaišoma.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...