500 gramų | kalmarai |
1 stiklinė | graikiniai riešutai |
0.5 stiklinės | razinos |
šiek tiek | majonezas |
pabrinkinkite. Vandenį nupilkite ir razinas apdžiovinkite. Kalmarus smulkiai supjaustykite,
sumaišykite su razinomis ir majonezu. Viską sudėkite į plačią salotinę ir apiberkite
susmulkintais graikiniais riešutais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tuno ir daržovių salotos
- Makaronų mišrainė su vištiena
- Bulvinė mišrainė
- Karštos bulvių salotos
- Jautienos salotos
- Silkutė su morkomis ir pievagrybiais
- Bulvių salotos
- Pievagrybiai su svogūnais
- Bulvių salotos su lašiša
- Salotos su persikais ir kumpiu
- Skanumynas
- Veršienos su granatais salotos
- Salotos su menkėmis
- Salotos su džiovintais grybais
- Žiemos mišrainė
- Kopūstų ir pomidorų mišrainė
- Kumpio salotos krepšeliuose
- Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
- Skanioji Jolantos mišrainė
- Pekino salotos su tunu
Kalmarų ir graikinių riešutų salotos
- Paruošimo laikas:
-
Kalmarai,
500 gramų -
Graikiniai riešutai,
1 stiklinė -
Razinos,
0.5 stiklinės - Majonezas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalmarus išvalykite, nuplaukite ir išvirkite. Razinas užpilkite verdančiu vandeniu ir 5 min.
pabrinkinkite. Vandenį nupilkite ir razinas apdžiovinkite. Kalmarus smulkiai supjaustykite,
sumaišykite su razinomis ir majonezu. Viską sudėkite į plačią salotinę ir apiberkite
susmulkintais graikiniais riešutais.
Komentarai (6)
-
Petras
2017-01-17 15:46
Va taip va! Prasom nekukuruot :)
-
gerda
2011-01-26 12:13
kazin ar skanu nuors man ir devini metai bet kokes salotas galiu pagamint aš net savo mamai gaminu pietus su mano patekalais geriau nesikukuroti nes mano teta vireja ir ne lietuvoja o turkijoje :super: