Petražoles, sūrį, česnaką gerai išmaišome.
Išspaudžiame citrinos sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, pabarstome druska, pipirais ir dar kartą gerai išmaišome.
Labai skanios salotos-garnyras, kuris tinka prie mėsos, žuvies ar tiesiog su juoda duona.

Petražolių ir parmezano sūrio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas (sugrūsti) |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
3 saujos | petražolės (kapotos) |
150 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai sumalti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėliai su citrina
-
Salotos „Antikvaras“
-
Pavasariškos salotos
-
Avinžirnių salotos
-
Vasariškos salotos
-
Ananasinė mišrainė
-
Vasariškos salotos
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Aguročių salotos
-
Rudeniškos salotos
-
Sveilkuolių salotos
-
Slovakiškos kopūstų salotos
-
Daržovių salotos
-
Burokėlių ir spanguolių salotos
-
Bulvių salotos su svogūnais
-
Gaivios salotos
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su menkėmis ir avokadais
-
Ispaniškos salotos
-
Sveikuolių salotos
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Česnakas, sugrūsti,
2 skiltelės -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, kapotos,
3 saujos -
Parmezano sūris, tarkuotas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai sumalti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Petražoles, sūrį, česnaką gerai išmaišome.
Išspaudžiame citrinos sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, pabarstome druska, pipirais ir dar kartą gerai išmaišome.
Labai skanios salotos-garnyras, kuris tinka prie mėsos, žuvies ar tiesiog su juoda duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...