Petražoles, sūrį, česnaką gerai išmaišome.
Išspaudžiame citrinos sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, pabarstome druska, pipirais ir dar kartą gerai išmaišome.
Labai skanios salotos-garnyras, kuris tinka prie mėsos, žuvies ar tiesiog su juoda duona.

Petražolių ir parmezano sūrio salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 skiltelės | česnakas (sugrūsti) |
1 valgomasis šaukštas | citrinos (sultys) |
3 saujos | petražolės (kapotos) |
150 gramų | parmezano sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (šviežiai sumalti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slovakiškos morkų salotos su vaisiais
-
Mišrainė su vyšniniais pomidorais
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Vasariškas saldžiaūgštis daržovių miksas
-
Pomidorų salotos
-
Vaisių salotos su ryžiais
-
Salotos su vištiena
-
Silkės salotos
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Salotos su obuoliais
-
Sveikos salotos
-
Lengva mišrainė
-
Pavasariškos salotos
-
Lengvos pavasario salotos
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Skumbrės gaiviosios salotos
-
Salotos „Drakono akis“
-
Raktažolių salotos
-
Vegetariškos salotos
-
Raudongūžių kopūstų salotos su obuoliais
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Česnakas, sugrūsti,
2 skiltelės -
Citrinos, sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, kapotos,
3 saujos -
Parmezano sūris, tarkuotas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai, šviežiai sumalti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Petražoles, sūrį, česnaką gerai išmaišome.
Išspaudžiame citrinos sulčių, užpilame alyvuogių aliejaus, pabarstome druska, pipirais ir dar kartą gerai išmaišome.
Labai skanios salotos-garnyras, kuris tinka prie mėsos, žuvies ar tiesiog su juoda duona.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...