Kiaulpienių lapų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 2 vienetai | ridikėliai |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Lapus užmerkti šiltame pasūdytame vandenyje ir palaikyti 30—40 minučių. Paskui smulkiai supjaustyti, įdėti virtą kiaušinį, svogūnų laiškų arba ridikėlių, pasūdyti ir pagardinti majonezu arba grietine, arba aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasariškos salotos
-
Pavasariškos salotos
-
Salotos "Ananasas"
-
Salotos su slyvomis
-
Avokadų salotos su kiaušiniais
-
Špinatų ir Mocarela sūrio salotos
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Iškylos salotos su krevetėmis
-
Silkės salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Raugintų kopūstų salotos
-
Salotos su šparagais
-
Slovakiškos kopūstų salotos
-
Trispalvės salotos
-
Norvegiškos salotos su jūros gėrybėmis
-
Ikrų mišrainė su pingviniukais įdarytais maskaropnės sūrių
-
Kopūstų su majonezu salotos
-
Pekino salotos su tunu
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
Kiaulpienių lapų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus užmerkti šiltame pasūdytame vandenyje ir palaikyti 30—40 minučių. Paskui smulkiai supjaustyti, įdėti virtą kiaušinį, svogūnų laiškų arba ridikėlių, pasūdyti ir pagardinti majonezu arba grietine, arba aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
