
Kiaulpienių lapų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | kiaulpienė (lapai) |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 vienetai | ridikėliai |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Lapus užmerkti šiltame pasūdytame vandenyje ir palaikyti 30—40 minučių. Paskui smulkiai supjaustyti, įdėti virtą kiaušinį, svogūnų laiškų arba ridikėlių, pasūdyti ir pagardinti majonezu arba grietine, arba aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Egzotinės salotos
-
Salotos „Drakoniukas 2012“
-
Žaliosios graikiškos salotos
-
Vaisių ir riešutų mišrainė
-
Salotos su cukinijom ir kedro riešutais
-
Salotos su keptais pankoliais
-
Salotos su alyvuogėmis
-
Bertos salotos
-
Salierų salotos su obuoliais
-
Mišrainė su avokadu
-
Saldžiarūgštė pomidorų mišrainė
-
Gaivios salotos
-
Baltagūžių kopūstų salotos
-
Petražolių ir parmezano sūrio salotos
-
Labai skanios kopūstų salotos
-
Ropinės salotos
-
Gaivios ridikėlių salotos
-
Salotos su lašiša ir majonezo bei jogurto padažu
-
Gelteklių salotos
-
Klasikinės graikiškos salotos
Kiaulpienių lapų salotos
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulpienė, lapai,
100 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Ridikėliai,
2 vienetai - Svogūnai, laiškai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lapus užmerkti šiltame pasūdytame vandenyje ir palaikyti 30—40 minučių. Paskui smulkiai supjaustyti, įdėti virtą kiaušinį, svogūnų laiškų arba ridikėlių, pasūdyti ir pagardinti majonezu arba grietine, arba aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...