
Gardžiosios vištienos salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai | vištienos filė |
2 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
1 vienetas | salierai (stiebas) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | krapai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Majonezą, grietinę ir smulkintus krapus sumaišyti. Vištieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti. Obuolius, saliero stiebą supjaustyti. Į dubenį sudėti obuolius, salierą, vištieną, supilti padažą, berti druskos bei pipirų ir leisti pastovėti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Tuno salotos su sūriu, morkomis ir majonezu
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Angliškos salotos
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Sluoksniuotos salotos
-
Burokėlių mišrainė su silke
-
Grybų salotos su daržovėmis
-
Bulvių salotos
-
Paprastos makaronų salotos
-
Kalmarų salotos su grybais
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Perlinių kruopų mišrainė
-
Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
-
Burokėlių salotos
-
Brokolių salotos su vištiena
-
Salotos su vištiena
-
Mėsos mišrainė
-
Vištienos ir triušienos salotos
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
Gardžiosios vištienos salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Vištienos filė,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Salierai, stiebas,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Druska
-
Krapai, smulkinti,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Majonezą, grietinę ir smulkintus krapus sumaišyti. Vištieną nuplauti, nusausinti, supjaustyti juostelėmis ir paskrudinti. Obuolius, saliero stiebą supjaustyti. Į dubenį sudėti obuolius, salierą, vištieną, supilti padažą, berti druskos bei pipirų ir leisti pastovėti.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...