
Omletas su batono piršteliais
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
5 vienetai | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
9 valgomieji šaukštai | pienas |
3 riekės | batonas |
2 saujelės | svogūnų laiškai |
1 vienetas | pomidorai |
100 gramų | sūris (mocarela) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.
2.
Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių kugelis
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Varškės apkepas
-
Bulvių bei dešrelių apkepas
-
Cukinija su pomidorais ir brinza
-
Kiaulienos apkepas su daržovėmis
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Ryžių apkepas su grybais
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Malta mėsa tešloje
-
Kopūstų tortas
-
Duonos apkepas
-
Varškės apkepas
-
Bulvių apkepas su vištienos faršu
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Brokolių apkepas
-
Lazanija su moliūgais
-
Kukurūzų apkepas su žirneliais
-
Plokštainis iš bulvių, su kumpiu
-
Pyragas su špinatais, dešrelėmis ir sūriu
Omletas su batono piršteliais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Pienas,
9 valgomieji šaukštai -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnų laiškai,
2 saujelės -
Pomidorai,
1 vienetas -
Sūris, mocarela,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.
Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...