5 vienetai | kiaušiniai |
2 žiupsneliai | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
9 valgomieji šaukštai | pienas |
3 riekės | batonas |
2 saujelės | svogūnų laiškai |
1 vienetas | pomidorai |
100 gramų | sūris (mocarela) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Plikytas kugelis su spirgučiais
- Vištienos apkepas
- Paprastas bulvių apkepas su mėsa
- Kopūstų ir žirnelių apkepas
- Šepardo pyragas
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Tradicinė pica
- Varškės ir manų apkepas
- Ryžių pudingas
- Greitas bulvių apkepas
- Varškės apkepas su cukinija ir paprika
- Omletas "Kitaip"
- Kukurūzų apkepas su obuoliais
- Bulvių pyragas su vištų kepenėlėmis
- Grybų apkepas
- Makaronai su maskarponės ir fetos sūriu
- Daržovių ir bulvių apkepas
- Bulvių patiekalas
- Brokolių apkepas
- Netikra lazanija
Omletas su batono piršteliais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kiaušiniai,
5 vienetai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Pienas,
9 valgomieji šaukštai -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnų laiškai,
2 saujelės -
Pomidorai,
1 vienetas -
Sūris, mocarela,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienam omletui 2 kiaušinius lengvai išplakti su žiupsneliu druskos, žiupsneliu pipirų ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Gautą masę pilti ant įkaitinto sviesto, kepti ant silpnos ugnies. Kol dar omletas keptuvėje skystas, mesti susmulkintą mocarela sūrį, berti susmulkintus svogūnų laiškus, kelis pomidorų griežinėlius. Kepti uždengus dangčiu. Stebėti, kad neprisviltų.
Batono piršteliams batono riekes supjaustyti išilgai. 1 kiaušinį lengvai išplakti su žiupsneliu druskos ir 3 valgomaisiais šaukštais pieno. Batono pirštelius pamirkyti kiaušinio plakinyje, kad gerai įsigertų. Kepti ant įkaitinto sviesto kelias minutes iš abiejų pusių.