
Manų kruopų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
0.5 litro | pienas |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
125 gramai | manų kruopos |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
-
Kokteilinės krabų salotos krepšeliuose
-
Skaniausia lešių užtepėlė
-
Silkė su svogunais marinate
-
Virtas vyniotinis
-
Užkandis su unguriu
-
Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
-
Įdaryti avokadai
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Braškės šokolade
-
Sūrio lazdelės
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Kiaušiniai įdaryti silke
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Suši kamuoliukų gamyba
-
Sumuštinukai su silke
-
Faršo vyniotinis „Morkų juosta“
-
Traškus migdolų užkandis
-
Silkė su daržovėmis
Manų kruopų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
125 gramai - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...