Manų kruopų paplotėliai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 0.5 litro | pienas |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| 125 gramai | manų kruopos |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | muskatas |
| 4 valgomieji šaukštai | sūris (tarkuotas, fermentinis) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiovinti kopūstai
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Triušienos kepenėlių keksiukai
-
Velykinis užkandis
-
Rūkyti kumpio gabalai
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Silkė su saulėgražomis
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Tortilijos su krabų lazdelėmis
-
Pavasarinis silkės užkandis
-
Antiena drebučiuose (šaltiena)
-
Saldus užkandis
-
Vytintos dešros
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Sumuštiniai su krevetėmis
-
Pomidorų užkandėlė
-
Šventinė silkė su razinomis
-
Šventinė užkandėlė "Bokšteliai"
Manų kruopų paplotėliai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
0.5 litro -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Manų kruopos,
125 gramai - Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
-
Sūris, tarkuotas, fermentinis,
4 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pienas užvirinamas su sviestu, trupučiu druskos, pipirų ir muskato riešuto. Į jį su bėrus manų kruopas, išverdama tiršta košė. Puodą nukėlus nuo ugnies, į košę įmušami kiaušiniai, įberiami 2 šaukštai tarkuoto sūrio. Iš atvėsusios košės padaromi apvalūs ar keturkampiai paplotėliai, jie aptepami sviestu, apibarstomi likusiu tarkuotu sūriu ir iškepami orkaitėje. Prie jų paduodamas pomidorų padažas, lapinės salotos arba kitokios daržovės.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
