Langustų kukuliai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų langustas (mėsa)
5 valgomieji šaukštai aliejaus
4 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
1 valgomasis šaukštas svogūnai (pjaustyti)
250 mililitrų pienas
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek druska
šiek tiek muskatas
50 gramų kiauliena (kumpis, rūkytas)
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek džiūvėsėliai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūnai gerai pakepinami įkaitintame aliejuje, po to sudedamas kumpis, suneriami miltai ir pamažu supilamas pienas. Užpilas visą laiką maišomas, kad nesusidarytų gumuliukų. Langustų mėsa smulkiai supjaustoma ir sudedama į puodą kartu su kitais produktais. Troškinama ant labai mažos ugnies. Po to įberiama druskos, muskato riešuto bei pipirų. Iš atšaldytos masės padaromi nedideli apvalūs kukuliukai. Jie suvilgomi plaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintame svieste, kol apsitraukia rusva gruzdžia plutele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Langustų kukuliai

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Svogūnai gerai pakepinami įkaitintame aliejuje, po to sudedamas kumpis, suneriami miltai ir pamažu supilamas pienas. Užpilas visą laiką maišomas, kad nesusidarytų gumuliukų. Langustų mėsa smulkiai supjaustoma ir sudedama į puodą kartu su kitais produktais. Troškinama ant labai mažos ugnies. Po to įberiama druskos, muskato riešuto bei pipirų. Iš atšaldytos masės padaromi nedideli apvalūs kukuliukai. Jie suvilgomi plaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintame svieste, kol apsitraukia rusva gruzdžia plutele.

Reklama:

Komentarai (5)


  • rytis 2009-07-13 18:29

    labai skanu :-) :super: :super: :super: :super:


Daugiau receptų