
Langustų kukuliai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | langustas (mėsa) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus |
4 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai (pjaustyti) |
250 mililitrų | pienas |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | muskatas |
50 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Svogūnai gerai pakepinami įkaitintame aliejuje, po to sudedamas kumpis, suneriami miltai ir pamažu supilamas pienas. Užpilas visą laiką maišomas, kad nesusidarytų gumuliukų. Langustų mėsa smulkiai supjaustoma ir sudedama į puodą kartu su kitais produktais. Troškinama ant labai mažos ugnies. Po to įberiama druskos, muskato riešuto bei pipirų. Iš atšaldytos masės padaromi nedideli apvalūs kukuliukai. Jie suvilgomi plaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintame svieste, kol apsitraukia rusva gruzdžia plutele.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaušinių ir rūkyto bekono salotos ant prancūziško batono riekelių
-
Kiaušinių ir sausų makaronų užtepas su majonezu
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Sluoksniuotos tešlos suktinukai/bandelės "Gardumėlis"
-
Dešrelės spiralėje
-
Duona su įdaru
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Daržovės drebučiuose
-
Įdaryti agurkėliai
-
Karštos bandelės
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Įdaryti kiaušiniai lukštuose
-
Lašišos sumuštinukai su mažaisiais pomidorais ir agurkais
-
Lašišos ir agurko užkandis
-
Salotos „Antikvaras“
-
Avokadai su krevetėmis
-
Salotos ananase
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Pica
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
Langustų kukuliai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Langustas, mėsa,
250 gramų -
Aliejus,
5 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, pjaustyti,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
250 mililitrų - Pipirai, juodieji
- Druska
- Muskatas
-
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Džiūvėsėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnai gerai pakepinami įkaitintame aliejuje, po to sudedamas kumpis, suneriami miltai ir pamažu supilamas pienas. Užpilas visą laiką maišomas, kad nesusidarytų gumuliukų. Langustų mėsa smulkiai supjaustoma ir sudedama į puodą kartu su kitais produktais. Troškinama ant labai mažos ugnies. Po to įberiama druskos, muskato riešuto bei pipirų. Iš atšaldytos masės padaromi nedideli apvalūs kukuliukai. Jie suvilgomi plaktame kiaušinyje, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintame svieste, kol apsitraukia rusva gruzdžia plutele.
Reklama:
Komentarai (5)
-
rytis
2009-07-13 18:29
labai skanu :-) :super: :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...