
Kiaulienos šaltiena
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | kiauliena (galva) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Užtepėlės su duonelėmis
-
Lašišos paštetas su žirneliais ir olandišku padažu
-
Kibinai
-
Kiaušinių ir sūrio vyniotinis su faršu
-
Helovyno voriukai
-
Obuoliai su varške
-
Marinuoti rausvieji svogūnai
-
Krepšeliai su avokadais ir ikrais
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Sumuštinukai su silke
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Vegetariškas sumuštinis
-
Kiaušinienė su spelta paplotėliu ir skumbre
-
Silkės užkandėlė
-
Silkių vyniotiniai
-
Karštos bandelės
-
Daržovių užkandėlė
-
Kiaušinienė su pomidorais ir paprikomis
-
Silkės su citrina
Kiaulienos šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiauliena, galva,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...