
Kiaulienos šaltiena
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto | kiauliena (galva) |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | lauro lapų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lašišos sumuštinukai
-
Sūrio vyniotinis su krabų lazdelių įdaru
-
Silkės su citrina
-
Vyniotinis iš ausų ir liežuvių
-
Obuoliai su varške
-
Pievagrybių garnyras
-
Dideli Guliverio pirštai
-
Vyniotinis su raudonais ikrais ir lašiša
-
Krevečių sumuštiniai
-
Cukinijų užkanda
-
Pavasariu alsuojanti pica
-
Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Šulinėliai su žandenomis
-
Krevetės su pomidorais
-
Sūrio ir mėsos miksas
-
Omletas su riešutais
-
Silkė su paprikomis
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
Kiaulienos šaltiena
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Kiauliena, galva,
0.5 vieneto -
Morkos,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas - Prieskoniai
- Lauro lapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pusė kiaulės galvos nuplaunama, nuplikoma ir verdama 4 valandas. Virti ant silpnos ugnies ir vis nugraibyti putasbei riebalus. Kai išvirs, supjaustoma nedideliais gabalėliais, kaulai vėl sudedami atgal į sultinį ir verdama dar 1 valandą. Baigiant virti sudedami prieskoniai, morkos, svogūnas, išgriebiami kaulai. Sultinys perkošiamas, paliekama nusistovėti. Į indus įpilame truputį sultinio ir, kai pradės stingti, dedame morkas bei svogūnus. Tada dedame susmulkintą mėsą ir užpilame likusiu sultiniu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...