
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta šoninė
-
Blynai su moliūgais
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kaukazo šašlykai
-
Kaimiškas pjausnys
-
Naminės dešrelės
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Jautienos nugarinės šašlykas
-
Kepsnys su makaronais
-
Kepta žąsis įdaryta kopūstais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Kepta višta su ryžių ir obuolių įdaru
-
Sotūs pietūs
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Žuvies šašlykai
-
Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
-
Obuolių kukuliai
-
Jautienos nugarinės brandintas steikas T-BONE su voveraičių padažu
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...