Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 litras | rudmėsės |
| 200 gramų | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos krūtinėlė
-
Įdaryti svogūnai
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Fermentinio sūrio kotletai su krabų lazdelėmis
-
Kibinai "Su meile"
-
Greitas bulvių apkepas
-
Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Mėsos ir daržovių drebučiai
-
„Saulytė“
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
-
Kepta laukinė antis (ar žąsis)
-
Kalakutienos maltiniai
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Brokolių apkepas
-
Vištienos kepsneliai
-
Aluje keptas viščiukas
-
Vištiena saldžiarūgščiame padaže
-
Medžiotojų šašlykai
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
