
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su moliūgu
-
Vištienos širdelių blyneliai
-
Neįprasti šašlykai
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Jautienos čenakai
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Farširuotas žiedinis kopūstas
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Amerikietiškai pagaminta mėsa
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Rūkytas Karpis
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Virtinukai su vištiena
-
Plovas
-
Kepsnys su persikais ir majonezu
-
Sojos kepsnys su sūriu
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...