
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Paniruotas ožkos pieno sūris
-
Makaronai su sardelėmis
-
Laukinis sūris
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Šventiniai drebučiai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Lašišos troškinys
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Morkų blyneliai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Burokėlių apkepas
-
Naminis šnicelis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Kepti agurkai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Papuošta kepta lydeka
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...