Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | druska |
| 1 litras | rudmėsės |
| 200 gramų | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs vištų sparneliai
-
Makaronų ir sūrio apkepas
-
Basturma
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Jautienos kotletai
-
Vištiena "afigiena"
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Keptas jautienos kumpis
-
Vištienos troškinys su bulvėmis
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Kotletukai iš vištienos su sūriu
-
Lašiša su citrina
-
Makaronų apkepas su sūriu ir kumpiu
-
Ėrienos šašlykas
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
