Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdaryta cukinija
- Varškės apkepas
- Didkotlečiai su ryžiais
- Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
- Vištienos kotletai su paprika ir sūriu
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Su svarainiais troškinta veršiena
- Įdarytas faršo zuikis
- Jautienos ir bulvių apkepas
- Grill dešrelės
- Sultingi šašlykai
- Švilpikai (šiuškės)
- Stirnienos vyniotiniai
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Armėniškai keptas upėtakis
- Vištienos kepsniukai
- Karštas plovas
- Guliašas
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...