
Keptos rudmėsės svieste
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas įdarytas karpis
-
Lazanija su veršiena
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Karbonadas „Skanumas“
-
Silkė su svogūniukais
-
Mėsos apkepėlė
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Šašlykas majoneze
-
Įdaryta cukinija
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Šutinta kiaulės galva su kopūstais
-
Kotletukai ant laužo
-
Įdaryti griežčiai
-
Makaronai su grietinėlės ir mėsos padažu
-
Medžiotojų šašlykai
-
Paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
-
Šašlykas ant iešmo šventiškai
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Makaronai su vištiena
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas,
200 gramų - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rudmėses nuplaukite, pabarstykite pipirais ir druska, sudėkite į įkaitintą sviestą ir kepkite ant nedidelės ugnies 15-20 min pavartant. Valgykite su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...