
Kepti pievagrybiai
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mini picos su majonezu
-
Sūri širdelė
-
Viliaus sūrio sumuštinukai
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Pica, kepta keptuvėje
-
Helovyno užkandžiai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Pomidorų mėsainis
-
Žemaičių blynai su grybais
-
Sūdytos silkės aliejuje
-
Silkės užkandėlė
-
Grilintas camembertas
-
Roterdamo riekelės
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Keptos krevetės
-
Žuvies vyniotinis drebučiuose
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Daržovių užkandėlė
-
Tobulas mėsainis
Kepti pievagrybiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Reklama:
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...