500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Keksiukiniai pusryčiai
- Avokadų laiveliai grilyje
- Suktukai su varške
- Pomidoriukai
- Silkė su porais, salierais ir majonezu
- Grybukai po sniegu
- Sūrių užkandelė
- Terrine kalakutienos ir vištienos
- Bulvytės fri
- Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
- Marinuota saldžiarūgšti silkė
- Pica, kepta keptuvėje
- Piršteliai su kmynais
- Virti vėžiai
- Tortilijos su krabų lazdelėmis
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
- Kaimiškas sumuštinis
- Sūrios lazdelės
- Pusryčiai "Dopingas"
Kepti pievagrybiai
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu: