Kepti pievagrybiai
INGREDIENTAI:
| 500 gramų | pievagrybiai |
| 100 gramų | sviestas |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikos užkandėlė su varške
-
Gaivūs lavašo suktinukai
-
Kepti sūrio sumuštiniai
-
Traškios vištienos juostelės
-
Silkės ir grybų užkandis
-
Skrudintos alyvuogės
-
Olandiška silkė
-
Omletas
-
Kesadilijos (Quesadilla)
-
Keptos krevetės
-
Naminė pica
-
Kumpio suktinukai
-
Įdaryti avokadai
-
Krevetės šoninės patale
-
Šventiniai sūrio vėrinukai
-
Lenkiškai virti vėžiai
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Pica
-
Vytinta išpjova
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
Kepti pievagrybiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Reklama:
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
