
Kepti pievagrybiai
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suktukai su varške
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Trapūs,sultingi kibinai
-
Silkė pataluose su granato sėklomis
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Įdaryti agurkėliai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Skanios "Bačkutės"
-
Kiaušininė užkandėlė
-
Antienos filė su traškučiais ir ožkos pieno sūriu
-
Vištienos drebučiai
-
Karališkos krevetės
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Užkandėlės su tunu šventiniam stalui
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Bulvytės fri
-
Naminis varškės sūris
-
Gėlytės
-
Vieno kąsnio užkandėlė su antiena
Kepti pievagrybiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Reklama:
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...