Kepti pievagrybiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų pievagrybiai
100 gramų sviestas
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti pievagrybiai

Komentarai: 9
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.

Reklama:

Komentarai (9)


  • aga 2010-10-26 11:53

    aha, tikrai , kad aha


  • green_raven 2009-06-06 00:03

    Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:


  • spece 2009-02-17 12:59

    daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:


Daugiau receptų