
Kepti pievagrybiai
INGREDIENTAI:
500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Krabų mėsos „Rafaelo“
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Arvydo alyvuogių užkanda
-
Vytintos dešros
-
Farširuoti kiaušiniai
-
Kaliaropių kepsniukai
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Sūrio suktinukai
-
Sumuštiniai su sūriu
-
Skanūs sumuštiniai
-
Silkutė su cinamonu
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Traiškytos bulvės orkaitėje
-
Orkaitėje keptas omletas su daržovėmis
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Perverti sumuštinukai švediškam stalui
-
Krevečių ir šoninės iešmeliai
-
Sultingas Kebabas
-
Paprastas burgeris
-
Gaivi sūrio užkandėlė
Kepti pievagrybiai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Reklama:
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...