500 gramų | pievagrybiai |
100 gramų | sviestas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bandelės su kumpio įdaru
- Meilės pica su Spelta
- Vegetariški čeburėkai
- Užkandis iš virtų kiaušinių "Musmirės"
- Šaltiena su vištiena
- Traškučiai iš bulvių košės
- Krevečių sumuštiniai
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Silkių bokšteliai
- Kalmarų žiedai alaus tešloje
- Sūrio lazdelės
- Užkandis "Margas pavasario stalas"
- Virti vėžiai
- Baklažanų suktinukai
- Suši su krabų lazdelėmis
- Gėlytės
- Silkės užkandėlė su pupelėmis ir daigintais kviečiais
- Pica su jūros gėrybėmis
- Vaisių puokštė su šokolado glajumi
- Sūrio ir mėsos miksas
Kepti pievagrybiai
-
Pievagrybiai,
500 gramų -
Sviestas,
100 gramų - Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nuplauti, nulupti pievagrybiai supjaustomi plonomis juostelėmis. Keptuvėje pakaitinamas sviestas, į jį sukrečiami grybai ir kepami ant vidutinės ugnies, kol suminkštėja. Vėliau pasūdomi, pagardinami pipirais. Valgyti juos tinka su batono skrebučiais kaip atskirą patiekalą ir kaip užkandį.
Komentarai (9)
-
aga
2010-10-26 11:53
aha, tikrai , kad aha
-
green_raven
2009-06-06 00:03
Aha, arba vietoj grietinės galima dėti natūralaus skonio jogurtą, ne taip riebu bus ;) :super:
-
spece
2009-02-17 12:59
daug skaniau dar idejus grietines kai jau baigia kept arba pomidoru padazo :aiskinu: