Kepti aguročiai
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų aguročio
2.5 valgomojo šaukšto kvietiniai miltai
2.5 valgomojo šaukšto sviestas
3 valgomieji šaukštai grietinė
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepti aguročiai

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.

Reklama:

Komentarai (7)


Daugiau receptų