
Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meilės pica su Spelta
-
Tartas su sūrio kremu/Pistou padažu ir glazūruotais pomidorais
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Duona su įdaru
-
Pomidoriukai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
-
Džiovinti kopūstai
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Sultingas Kebabas
-
Pievagrybiai grietinės padaže
-
Jūros ešerio filė šulinėliai
-
Įdaryti kiaušiniai "Musmirės"
-
Baklažanų suktinukai
-
Grietinėlės sūrio užtepėlė su ZIGMO lašišos file
-
Lazdelės su sūriu
-
Sūrio užkandis prie vyno
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...