Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | aguročio |
| 2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
| 3 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs antienos kukuliukai
-
Užkanda "Braškės"
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Meilės pica su Spelta
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Užkandėlė su šonine
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Skani užkandėlė su kepenine dešra
-
Vaisių vėrinukai
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Įdaryti pomidorai šventiniam stalui
-
Pomidorų ir juodųjų alyvuogių brusketa
-
Brusketa
-
Boružėlės
-
Braškės šokolade
-
Skrebučiai su sūriu
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Migdolinės pelytės
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
