
Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragėliai su vištienos įdaru
-
Baklažanų suktinukai
-
Karališkos krevetės
-
Daržovių puokštė
-
Greitos pomidorų ir skrudinto batono salotos
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Kepenėlių tortas
-
Tradicinė silkė
-
Užkandžiai šulinėliuose su pikantiška mišraine, krevetėmis ir ikrais
-
Sūdytos lašišos užkandėlė su grūdėtų garstyčių padažu ir pomidorais
-
Pomidorų užkandėlė su mocarela
-
Karšti sumuštiniai su morkomis
-
Įdaryti agurkėliai
-
Lašišos „Carpaccio“ su džiovintų pomidorų ir krapų padažu
-
Užkandis su silke stiklinėje
-
Žaismingi seniai besmegeniai
-
Krekeriai su avokadų piure
-
Šventinė kiaušinių užkandėlė
-
Įdaryti obuoliai
-
Krepšeliai su grūdėta varške ir persikais
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...