
Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė su burokėliais
-
Silkė su pomidorais
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Parmezano morengai
-
Gaspadoriaus užkanda
-
Lavašo suktinukai su rūkyta vištiena ir majonezu
-
Picos - ricos
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Silkės užtepėlė
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Mini sumuštinukai
-
Šventiniai sumuštiniai
-
Vištiena medaus - garstyčių padaže
-
Varškės kamuolėliai
-
Užkandžių krepšeliai su lašiša
-
Vištiena drebučiuose
-
Įdaryti avokadai
-
Girti čeburėkai
-
Įdarytų paprikų užkandis
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...