Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Traiškytos bulvės orkaitėje
- Įdaryti kiaušiniai
- Grybų užtepelė
- Kiaušiniai įdaryti džiovintais grybais
- Cukinijų užkanda
- Suvyniotos dešrelės
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Avokado užtepėlė
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Salotos ananase
- Paprikų suktinukai
- Šokoladiniai vaisiai
- Sumuštinis "Ara"
- Sūrio piršteliai
- Įdaryti obuoliai
- Krabų lazdelės tešloje.
- Naminis lydytas sūris su krapais
- Aštrios krevetės grilyje
- Sveiko hamburgerio gaminimas
- Pievagrybiai ant žarijų
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...