1. Bulvės supjaustomos dideliais griežinėliais ir verdamos 8-10 minučių, kol suminkštės.
2. Pomidorus perpjauti į kelias dalis. Tuną dėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai. Tuną sudėti su pomidorais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3. Sausoje keptuvėjė pakepinti graikinius riešutus.
4. 3 minutės iki baigs virti bulvės sudėti virti šparagines pupeles.
5. Alyvuogių aliejuje pakepinti porus.
6. Nuo bulvių su šparagais nusunkti vandenį, sudėti apkeptus porus, pagardinti sviestu ir išmaišyti. Tada dėti pomidorus su tunu, riešutus, parstyti sezamo sėklų, druskos ir pipirų.
7. Patiekiant pabarstyti parmezano sūrio.
Karštos šparagų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 0.5 kilogramo | bulvių |
| 1 vienetas | konservuoto tuno |
| 8 vienetai | vyšninių pomidorų |
| 100 gramų | šparaginės pupelės |
| 1 saujelė | riešutai |
| 1 sauja | parmezano sūris |
| 1 saujelė | poras (kotas, smulkiai pjaustytas) |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 1 valgomasis šaukštas | sezamas |
| šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Šventinė mišrainė
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Salotos su lašiša
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Studentiškos bulvės
-
Daržovių iešmai
-
Keptos česnakinės bulvės
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Šiltos salotos
-
Karštos daržovės
-
Keptos krevečių salotos
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Šiltos daržovių salotos
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Kepti salierai
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Grilyje keptos daržovės
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
Karštos šparagų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Konservuotas tunas,
1 vienetas -
Vyšniniai pomidorai,
8 vienetai -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Riešutai,
1 saujelė -
Parmezano sūris,
1 sauja -
Poras, kotas, smulkiai pjaustytas,
1 saujelė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sezamas,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Bulvės supjaustomos dideliais griežinėliais ir verdamos 8-10 minučių, kol suminkštės.
2. Pomidorus perpjauti į kelias dalis. Tuną dėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai. Tuną sudėti su pomidorais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3. Sausoje keptuvėjė pakepinti graikinius riešutus.
4. 3 minutės iki baigs virti bulvės sudėti virti šparagines pupeles.
5. Alyvuogių aliejuje pakepinti porus.
6. Nuo bulvių su šparagais nusunkti vandenį, sudėti apkeptus porus, pagardinti sviestu ir išmaišyti. Tada dėti pomidorus su tunu, riešutus, parstyti sezamo sėklų, druskos ir pipirų.
7. Patiekiant pabarstyti parmezano sūrio.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
