1. Bulvės supjaustomos dideliais griežinėliais ir verdamos 8-10 minučių, kol suminkštės.
2. Pomidorus perpjauti į kelias dalis. Tuną dėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai. Tuną sudėti su pomidorais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3. Sausoje keptuvėjė pakepinti graikinius riešutus.
4. 3 minutės iki baigs virti bulvės sudėti virti šparagines pupeles.
5. Alyvuogių aliejuje pakepinti porus.
6. Nuo bulvių su šparagais nusunkti vandenį, sudėti apkeptus porus, pagardinti sviestu ir išmaišyti. Tada dėti pomidorus su tunu, riešutus, parstyti sezamo sėklų, druskos ir pipirų.
7. Patiekiant pabarstyti parmezano sūrio.

Karštos šparagų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo | bulvių |
1 vienetas | konservuoto tuno |
8 vienetai | vyšninių pomidorų |
100 gramų | šparaginės pupelės |
1 saujelė | riešutai |
1 sauja | parmezano sūris |
1 saujelė | poras (kotas, smulkiai pjaustytas) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | sezamas |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos daržovės
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Keptos salotos su vištiena
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Šventinė mišrainė
-
Džiovinti grybai su troškintais burokėliais
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Karštos šparagų salotos
-
Šilta mišrainė
-
Aštrios, karštos cukinijų salotos
-
Šiltos daržovių salotos
-
Salotos su keptu ožkos sūriu ir pikantiškais obuoliais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Karštos bulvių salotos
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Kepti baklažanai
-
Daržovių iešmai
-
Virtos bulvės su sviestu
Karštos šparagų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Konservuotas tunas,
1 vienetas -
Vyšniniai pomidorai,
8 vienetai -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Riešutai,
1 saujelė -
Parmezano sūris,
1 sauja -
Poras, kotas, smulkiai pjaustytas,
1 saujelė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sezamas,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Bulvės supjaustomos dideliais griežinėliais ir verdamos 8-10 minučių, kol suminkštės.
2. Pomidorus perpjauti į kelias dalis. Tuną dėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai. Tuną sudėti su pomidorais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3. Sausoje keptuvėjė pakepinti graikinius riešutus.
4. 3 minutės iki baigs virti bulvės sudėti virti šparagines pupeles.
5. Alyvuogių aliejuje pakepinti porus.
6. Nuo bulvių su šparagais nusunkti vandenį, sudėti apkeptus porus, pagardinti sviestu ir išmaišyti. Tada dėti pomidorus su tunu, riešutus, parstyti sezamo sėklų, druskos ir pipirų.
7. Patiekiant pabarstyti parmezano sūrio.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...