1. Bulvės supjaustomos dideliais griežinėliais ir verdamos 8-10 minučių, kol suminkštės.
2. Pomidorus perpjauti į kelias dalis. Tuną dėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai. Tuną sudėti su pomidorais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3. Sausoje keptuvėjė pakepinti graikinius riešutus.
4. 3 minutės iki baigs virti bulvės sudėti virti šparagines pupeles.
5. Alyvuogių aliejuje pakepinti porus.
6. Nuo bulvių su šparagais nusunkti vandenį, sudėti apkeptus porus, pagardinti sviestu ir išmaišyti. Tada dėti pomidorus su tunu, riešutus, parstyti sezamo sėklų, druskos ir pipirų.
7. Patiekiant pabarstyti parmezano sūrio.

Karštos šparagų salotos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 kilogramo | bulvių |
1 vienetas | konservuoto tuno |
8 vienetai | vyšninių pomidorų |
100 gramų | šparaginės pupelės |
1 saujelė | riešutai |
1 sauja | parmezano sūris |
1 saujelė | poras (kotas, smulkiai pjaustytas) |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | sezamas |
šiek tiek | dižono garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Šilta mišrainė
-
Karštos kuskuso salotos su juoduoju kumpiu
-
Kepti salierai
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Šparaginės pupelės bulgariškai
-
Sluoksniuotos salotos su baltuoju sūriu
-
Karštos vištienos ir cukinijų salotos
-
Salotos su alyvuogėmis, feta sūriu ir keptu moliūgu
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Šventinė mišrainė
-
Keptos krevečių salotos
-
Karštos rūgštynių salotos su svogūnais ir kiaušiniais
-
Daržovių iešmai
-
Keptos salotos su vištiena
-
Skanios perlinių kruopų salotos vakarui sušildyti
-
Cukinija su ančiuviais
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Karštos salotos su kumpiu
Karštos šparagų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės,
0.5 kilogramo -
Konservuotas tunas,
1 vienetas -
Vyšniniai pomidorai,
8 vienetai -
Šparaginės pupelės,
100 gramų -
Riešutai,
1 saujelė -
Parmezano sūris,
1 sauja -
Poras, kotas, smulkiai pjaustytas,
1 saujelė -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sezamas,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Bulvės supjaustomos dideliais griežinėliais ir verdamos 8-10 minučių, kol suminkštės.
2. Pomidorus perpjauti į kelias dalis. Tuną dėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai. Tuną sudėti su pomidorais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3. Sausoje keptuvėjė pakepinti graikinius riešutus.
4. 3 minutės iki baigs virti bulvės sudėti virti šparagines pupeles.
5. Alyvuogių aliejuje pakepinti porus.
6. Nuo bulvių su šparagais nusunkti vandenį, sudėti apkeptus porus, pagardinti sviestu ir išmaišyti. Tada dėti pomidorus su tunu, riešutus, parstyti sezamo sėklų, druskos ir pipirų.
7. Patiekiant pabarstyti parmezano sūrio.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...