
Karpis drebučiuose
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (daržovių) |
10 gramų | želatina |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rūkytas lynas
-
Baltoji trobelė
-
Kepenėlių tortas
-
Sumuštinis ant salotos lapo
-
Omletas su daržovėmis
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Karališkas užkandis prie degtinės
-
Ūmėdės padaže
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Kiaušininė piciukė keptuvėje
-
Sumuštiniai su gorgonzola ir figomis
-
Vaisių užkandėlė "Havajai"
-
Benedikto kiaušiniai su ZIGMO lašiša
-
Bulviniai lizdeliai su silke
-
Daržovės drebučiuose
-
Bulvių kamuoliukai
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Vėrinukai
-
Kesadilijos su kumpiu ir daržovėmis
-
Silkės ruletai
Karpis drebučiuose
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sultinys, daržovių,
1 litras -
Želatina,
10 gramų - Citrinų sultys
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Majonezas
- Petražolės
-
Pomidorai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...