
Karpis drebučiuose
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (daržovių) |
10 gramų | želatina |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greita užkandėlė šventiniam stalui
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Fondiu iš moliūgo
-
Riebaluose keptos bulvės
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Roterdamo riekelės
-
Marinuota silkė su paprika
-
Pomidoriukai
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
ZIGMO silkė su daržovių salsa
-
Gardūs vištienos piršteliai
-
Varškės ir duonos blynai
-
Suši su krabų lazdelėmis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Vištų sparneliai su medumi ir sojų padažu
-
Šokoladinės braškės
-
Pakora
-
Kepta duona - kitaip
-
Silkių vyniotiniai
Karpis drebučiuose
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sultinys, daržovių,
1 litras -
Želatina,
10 gramų - Citrinų sultys
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Majonezas
- Petražolės
-
Pomidorai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...