Karpis drebučiuose
INGREDIENTAI:
| 1 litras | sultinys (daržovių) |
| 10 gramų | želatina |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 1 kilogramas | karpis |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | majonezas |
| šiek tiek | petražolės |
| 1 vienetas | pomidorai |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Suši su lašiša
-
Daržovių užkandėlė
-
Cukinijos lazdeles
-
Greitai užraugti agurkai
-
Salotos ananase
-
Sumuštiniai su rūkytu šamu, keptais pomidoriukais, razinomis ir kedro riešutais
-
Šokoladinės braškės
-
Virtų kiaušinių pusryčiai
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
-
Gurmanų suktinukai
-
Aštrus krevečių užkandis
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Maki suši
-
SPELTOS pica
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Traškūs svogūnų žiedai
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Kiaušinienė
-
Žiemos skanumynas
Karpis drebučiuose
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sultinys, daržovių,
1 litras -
Želatina,
10 gramų - Citrinų sultys
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Majonezas
- Petražolės
-
Pomidorai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
