Karpis drebučiuose
INGREDIENTAI:
| 1 litras | sultinys (daržovių) |
| 10 gramų | želatina |
| šiek tiek | citrinų sultys |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 1 kilogramas | karpis |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| 2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
| šiek tiek | majonezas |
| šiek tiek | petražolės |
| 1 vienetas | pomidorai |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Traškučiai iš bulvių košės
-
Užkandiniai spirgučiai prie alaus
-
Duonelė su sviesto ir ridikėlių tepiniu
-
Voriuko formos kiaušiniai
-
Ispaniški sandvičiai
-
Įdaryti krepšeliai
-
Apkepėlė "Spalvotas ruduo"
-
Pikantiški krepšeliai su ikrais
-
Silkė pataluose su džiovintais grybais
-
Sūrio ir krabų lazdelių gniūžtės
-
Kepti kukurūzai
-
Kepti svogūno žiedai
-
Vištienos file užkandis
-
Silkė su raudonu grybų padažu
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Vėrinukai su kumpiu
-
Kiaušinukai Kūčioms
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Kiaušiniai – vėžliukai
-
Tortilijų suktinukai
Karpis drebučiuose
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Sultinys, daržovių,
1 litras -
Želatina,
10 gramų - Citrinų sultys
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Majonezas
- Petražolės
-
Pomidorai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
