
Karpis drebučiuose
INGREDIENTAI:
1 litras | sultinys (daržovių) |
10 gramų | želatina |
šiek tiek | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 kilogramas | karpis |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | majonezas |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariška avokado užtepėlė su alyvuogėmis
-
Orkaitėje kepti kiaušiniai
-
Bulvių košės kroketai
-
Pievagrybiai kepti su česnaku
-
Krabų lazdelių ir sūrio užkanda
-
Užtepėlė
-
Raugti agurkėliai su vyšnių lapais
-
Kepenų paštetas
-
Blyneliai su dešra ir sūriu
-
Silkė su burokėliais
-
Baklažanų užkepėlė su sūriu
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Krabų lazdelių kukuliai
-
Sūrio lazdelės
-
Silkės užkandėlė
-
Helovyno voriukai
-
Vaisių užkandis "Povas"
-
Lašišos vieno kąsnio sumuštinukai
-
Plikyti pyragaičiai su lašiša
-
Lašišos rafaelo
Karpis drebučiuose
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
-
Sultinys, daržovių,
1 litras -
Želatina,
10 gramų - Citrinų sultys
-
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Karpis,
1 kilogramas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Majonezas
- Petražolės
-
Pomidorai,
1 vienetas - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpis išvalomas, supjaustomas ir išverdamas daržovių sultinyje su prieskoniais. Išviręs išgriebiamas, ir išėmus kaulus, gražiai sudedamas į pusdubenį. Sultinys atvėsinamas, sudedama pomidorų tyrė, sukrečiamas išplaktas kiaušinio baltymas ir ant lengvos ugnies kaitinama, kol užverda. Iškošiama, nuskaidrinama. Tuomet supilama išbrinkinta ir truputyje vandens ištirpinta želatina, dar pakaitinama. Pradėjusi stingti užpilama ant karpio. Puošiama kiaušinio skiltelėmis, petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...