Itališki makaronai su padažu
INGREDIENTAI:
| 3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 500 gramų | mėsa (malta) |
| 1 vienetas | svogūnai (smulkiai supjaustytas) |
| 2 vienetai | salierai (smulkinti) |
| 2 skiltelės | česnakas (išspaustos spaudykle) |
| 1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
| 90 gramų | pomidorai (konservuoti, kubeliais) |
| 150 mililitrų | sultinys (jautienos) |
| 150 mililitrų | raudonas vynas (sausas) |
| 400 gramų | pomidorai (konservuoti, kubeliais) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| 500 gramų | makaronai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepti obuoliai
-
Ryžių košė su cukinija
-
Desertinė avižinė košė
-
Kukurūzų kruopų košė
-
Grikių košė su dešrele ir avokadu
-
Morkų košė su obuoliais
-
Bulvių košė su spirgučiais
-
Bulvių košė su vištiena
-
Bulvių košė su varške
-
Manų ir moliūgų košė
-
Silkė su manų koše
-
Sauliaus manų košė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Avižinė košė su razinomis ir riešutais
-
Moliūginė košė
-
Grikių košė su grybais
-
Makaroniada
-
Kepti ryžiai
-
Avižinių dribsnių košė su vaisiais
-
Morkų košė su kiaušiniais
Itališki makaronai su padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
-
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Mėsa, malta,
500 gramų -
Svogūnai, smulkiai supjaustytas,
1 vienetas -
Salierai, smulkinti,
2 vienetai -
Česnakas, išspaustos spaudykle,
2 skiltelės -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai, konservuoti, kubeliais,
90 gramų -
Sultinys, jautienos,
150 mililitrų -
Raudonas vynas, sausas,
150 mililitrų -
Pomidorai, konservuoti, kubeliais,
400 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Makaronai,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
