Itališki makaronai su padažu
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai aliejaus
500 gramų mėsa (malta)
1 vienetas svogūnai (smulkiai supjaustytas)
2 vienetai salierai (smulkinti)
2 skiltelės česnakas (išspaustos spaudykle)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
90 gramų pomidorai (konservuoti, kubeliais)
150 mililitrų sultinys (jautienos)
150 mililitrų raudonas vynas (sausas)
400 gramų pomidorai (konservuoti, kubeliais)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
500 gramų makaronai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.

Populiariausi receptai šią savaitę

Itališki makaronai su padažu

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Didelėje keptuvėje įkaitinti 2 v. š. aliejaus. Mėsą, svogūnus ir salierus kepti nuolat maišant apie 5 min., kol mėsa nebebus rausva. Sudėti česnakus, pomidorų tyrę, įberti miltus ir nuolat maišant pakepinti 1 min. Supilti sultinį, vyną, suberti pomidorus, pagardinti druska bei pipirais ir virti maišant, kol padažas sutirštės. Pridengti ir pavirti ant silpnos ugnies apie 1 val., retkarčiais pamaišant.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų