 
| 1 vienetas | svogūnai | 
| 700 gramų | jautienos faršas | 
| 6 vienetai | pomidorai | 
| 500 gramų | makaronai (itališki, vamzdeliniai, iš kietagrūdžių) | 
| 6 skiltelės | česnakas | 
| šiek tiek | alyvuogių aliejaus | 
| šiek tiek | kvapieji pipirai | 
| šiek tiek | juodieji pipirai | 
| šiek tiek | prieskoniai (itališki, faršui) | 
| šiek tiek | druska | 
| 250 gramų | parmezano sūris | 
| 450 gramų | pomidorų pasta (arba stiklainį tiršto pomidorų padažo) | 
| 700 mililitrų | raudonas vynas (itališkas, sausas) | 
Taigi pomidorus pjaustome kubeliais (lupti nereikia), česnakus taip pat pjaustome peiliu mažais kubeliais, o sūrį tarkuojame smulkia tarką.
Tada įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus ir dedame į ją iš faršo nulipdytus mažus kukuliukus, bet labai mažus. Kepame apie 10 - 15 min. ant mažos liepsnos, tada paragaujame ar faršas jau iškepęs (faršas dar turi būti nepilnai iškepęs, truputi "guminis"), tada sudedame ant viršaus pomidorus ir česnakus ir užpilame šlakelį alyvuogių aliejaus, tada uždengiame dangtį ir tušiname apie 10 - 15 min. kol pomidorai ištiš, tada pilame ant viršaus pomidorų pastą ar padažą ir gerai išmaišome ir laukiame kokį 5 min.
PRIEŠ TAI:
Kai į keptuvę jau sudedame pomidorus ir česnakus, užsikaitiname puode vandenį įdedame druskos ir šlakelį aliejaus, tada sudedame makaronus, verdame apie 7-8min. jei ant pakuotes rašo virti 10 min. visada virkite trumpiau kažkur 2-3 min., kad makaronai nebūtų ištižę (taip daro tikri italai). Išvirus nukošiame ir tada kai jau būname supylę keptuvėje pomidorų pastą ir palaikę apie 5 min. visą karštą masę supilame ant makaronų ir gerai išmaišome tada palaikome uždengta puodą 10 min.
PATIEKIMAS:
Dedame į lėkštę makaronus ir ant viršaus gausiai apibarstome parmazano sūriu, tada į taurę pripilame raudono sauso itališko vyno ir patiekiame.
Bon appetit!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                         Bulvių košė su sūriu Bulvių košė su sūriu
- 
                
                                         Linksmoji bulvių košė Linksmoji bulvių košė
- 
                
                                         Desertinė grikių košė Desertinė grikių košė
- 
                
                                         Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais Kiauliena troškinta su ryžiais ir pomidorais
- 
                
                                         Perlinių kruopų košė su tunu Perlinių kruopų košė su tunu
- 
                
                                         Tarkuotų bulvių košė Tarkuotų bulvių košė
- 
                
                                         Manų košės kukuliai Manų košės kukuliai
- 
                
                                         Avižinių dribsnių košė su cinamonu Avižinių dribsnių košė su cinamonu
- 
                
                                         Manų apkepas su razinomis Manų apkepas su razinomis
- 
                
                                         Bulvių košė -kaimiškai Bulvių košė -kaimiškai
- 
                
                                         Vištiena su bulvių koše Vištiena su bulvių koše
- 
                
                                         Airijos bulvių košė Airijos bulvių košė
- 
                
                                         Avižinė košė su džiovintais vaisiais Avižinė košė su džiovintais vaisiais
- 
                
                                         Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu Penkių grūdų košė su spirgučiu padažu
- 
                
                                         Kvietinė košė Kvietinė košė
- 
                
                                         Ryžių košė su vaisiais Ryžių košė su vaisiais
- 
                
                                         Bulvių košė su spirgais Bulvių košė su spirgais
- 
                
                                         Pieniška ryžių košė Pieniška ryžių košė
- 
                
                                         Ryžių košė Ryžių košė
- 
                
                                         Ropių piure Ropių piure
Itališki makaronai su faršu
 akcijas
                        akcijas
                    - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 1 vienetas 
- 
                                                            
                                                            Jautienos faršas, 700 gramų 
- 
                                                            
                                                            Pomidorai, 6 vienetai 
- 
                                                            
                                                            Makaronai, itališki, vamzdeliniai, iš kietagrūdžių, 500 gramų 
- 
                                                            
                                                            Česnakas, 6 skiltelės 
- Alyvuogių aliejus
- Kvapieji pipirai
- Juodieji pipirai
- Prieskoniai, itališki, faršui
- Druska
- 
                                                            
                                                            Parmezano sūris, 250 gramų 
- 
                                                            
                                                            Pomidorų pasta, arba stiklainį tiršto pomidorų padažo, 450 gramų 
- 
                                                            
                                                            Raudonas vynas, itališkas, sausas, 700 mililitrų 
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Visų pirmą nusilupam svogūną ir supjaustom smulkiais kubeliais. Tada suberiama į faršą ir sumaišome, į faršą taip pat dedame prieskonius - itališkus (galima ir jautienai skirtus),  dedame druskos, kvapiųjų pipirų ir juodųjų (pagal poreikį, bet ne per daug). Išminkę faršą paliekame jį kokioms 10 min. kol susipjaustysime pomidorus ir česnakus, bei susitarkuosime sūrį.
Taigi pomidorus pjaustome kubeliais (lupti nereikia), česnakus taip pat pjaustome peiliu mažais kubeliais, o sūrį tarkuojame smulkia tarką. 
Tada įkaitiname keptuvę, įpilame alyvuogių aliejaus ir dedame į ją iš faršo nulipdytus mažus kukuliukus, bet labai mažus. Kepame apie 10 - 15 min. ant mažos liepsnos, tada paragaujame ar faršas jau iškepęs (faršas dar turi būti nepilnai iškepęs, truputi "guminis"), tada sudedame ant viršaus pomidorus ir česnakus ir užpilame šlakelį alyvuogių aliejaus, tada uždengiame dangtį ir tušiname apie 10 - 15 min. kol pomidorai ištiš, tada pilame ant viršaus pomidorų pastą ar padažą ir gerai išmaišome ir laukiame kokį 5 min. 
PRIEŠ TAI:
Kai į keptuvę jau sudedame pomidorus ir česnakus, užsikaitiname puode vandenį įdedame druskos ir šlakelį aliejaus, tada sudedame makaronus, verdame apie 7-8min. jei ant pakuotes rašo virti 10 min. visada virkite trumpiau kažkur 2-3 min., kad makaronai nebūtų ištižę (taip daro tikri italai). Išvirus nukošiame ir tada kai jau būname supylę keptuvėje pomidorų pastą ir palaikę apie 5 min. visą karštą masę supilame ant makaronų ir gerai išmaišome tada palaikome uždengta puodą 10 min. 
PATIEKIMAS:
Dedame į lėkštę makaronus ir ant viršaus gausiai apibarstome parmazano sūriu, tada į taurę pripilame raudono sauso itališko vyno ir patiekiame.
Bon appetit!!!
Komentarai (5)
- 
        nu
        2015-03-30 17:16
    
   kodėl nenurodomas žmonių kiekis kuriam yra gaminama? jau ne prirmas receptas taip. Matosi kad ne inžinieriai... 
 
- 
        Karolina
        2015-02-05 16:54
    
   Na skonis tai tikrai neypatingas.... geriau ruošti paprastu būdu 
 
- 
        Rasa
        2010-09-06 16:50
    
   Tika pasigaminom, labai skanu!!! 
 

 
                 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                        Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
                                     Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                        Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
                                     Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                        Pikantiški pomidorai su cinamonu
                                     Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                        Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su vaisiais ar uogomis
                                     Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                        Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
                                     Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
                                        Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"