Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | grybai |
| 50 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
| 1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
| 1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai (juodieji) |
| šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių ir pupelių salotos
-
Sluoksniuota mišrainė "Pelių namelis"
-
Grybų salotos
-
Baltos salotos su dešra
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Tuno salotos su feta sūriu
-
Salotos su vištiena
-
Makaronai su baklažanais
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Salotos su kalakuto krūtinėle
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Pupelių mišrainė su padažu
-
Itališkos salotos
-
Krevečių salotos su kriaušėmis
-
Kumpio salotos krepšeliuose
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
-
Mišrainė "Auksinė žuvelė"
-
Mišrainė "Meilė"
-
Bulvių salotos su kopūstais
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
150 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
50 gramų -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
