
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | grybai |
50 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
1 vienetas | kiaušiniai (virtas) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 arbatinis šaukštelis | aliejaus |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su brokoliais, pomidorais ir kiaušiniais
-
Suomiškos salotos
-
Burokėlių salotos
-
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
-
Paprastos makaronų salotos
-
Fantastiškos salotos
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Skanumynas
-
Mišrainė "Staigmena"
-
Krabų salotos
-
Silkės, bulvių ir kiaušinių salotos
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
Silkės tortas
-
Avokadų salotos
-
Balta mišrainė (baltoji mišrainė)
-
Dešros salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Raudongūžių kopūstų salotos su ankštiniais pipirais
-
Salotos "Atgaiva"
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grybai,
150 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
50 gramų -
Kiaušiniai, virtas,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
1 arbatinis šaukštelis - Cukrus
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, nuplauti bei supjaustyti grybai ir sutarkuotas svogūnas 10 min. pakepinami aliejuje ir ataušinami. Kumpis supjaustomas 1 cm kvadratiniais gabaliukais, kiaušinis — kubeliais, ir sumaišoma su grybais. Mišinys pasūdomas, pabarstomas pipirais, pašlakstomas actu. Majonezas išplakamas su pomidorų padažu ir garstyčiomis, įberiama smulkiai supjaustytų petražolių lapelių. Užpiltos majonezu, salotos laikomos šaltoje vietoje 1 val. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...