Rūkytos žuvies salotos
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas ešerio (karšto rūkymo)
200 gramų konservuoti žirneliai
1 vienetas svogūnai (ropinis)
šiek tiek druska
šiek tiek baltieji pipirai (malti)
200 gramų majonezas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Karšto rūkymo ešerį suplėšyti gabaliukais ir sudėtį į dubenį. Taip pat sudėti konservuotus žirnelius, smulkiai supjaustytą ropinį svogūną, paberti druskos ir maltų baltųjų pipirų. Viską užpilame majonezu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rūkytos žuvies salotos

Komentarai: 8
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Karšto rūkymo ešerį suplėšyti gabaliukais ir sudėtį į dubenį. Taip pat sudėti konservuotus žirnelius, smulkiai supjaustytą ropinį svogūną, paberti druskos ir maltų baltųjų pipirų. Viską užpilame majonezu.

Reklama:

Komentarai (8)


  • danguole 2016-12-20 00:35

    Idomu


  • lolo 2016-02-16 08:57

    Skanu...


  • su 2015-11-17 13:55

    kokia skumbre?karsto rukymo ar salto?


  • Taigi 2015-03-04 10:55

    As dar idedu virta kiausini.


  • Svetlana 2014-10-19 21:03

    Skanu.Panasiai darau tik dedu kiausinius vietoj zirneliu.reiks pamegint su zirneliais


  • Laura 2013-08-05 17:04

    Ramunai,tikrai skanu. Su skumbre pasakiškas skonis


  • laima 2010-07-13 15:32

    skanu ir su ešeriu ir su skumbre :jee: :taip: :bravo:


  • ramunas 2010-02-19 02:07

    Panaudokit sitam receptukui KR Skumbre, pirstus nusigrausit !!! :-D


Daugiau receptų