Avokadų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
175 gramai | vištiena (rūkyta) |
2 vienetai | avokadų |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | mango |
50 gramų | burokėliai (virti, smulkiai pjaustyti) |
0.5 vieneto | rausvieji svogūnai (smulkinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | acto (obuolių) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Avokadų minkštimą ir mangą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Paruoškite padažą iš aliejaus, garstyčių, medaus, acto, prieskonių ir šlakelio citrinų sulčių. Į salotinę su avokadais ir mangais sukrėskite burokėlius, pjaustytą vištieną, svogūnus ir apliekite padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Paturbinta baltai marga mišrainė
- Salotos su jautiena
- Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
- Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
- Cukinija su ančiuviais
- Mišrainė su fermentiniu sūriu, burokėliais ir krabų lazdelėm
- Arvydo avokadų-pomidorų salotos su parūkyta paprika
- Mišrainė "Meilė"
- Burokėlių salotos
- Makaronų mišrainė
- Ispaniškos salotos
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Greitai paruošiamos makaronų salotos
- Silkė su daržovėmis
- Silkių salotos
- Paprastos raugintų kopūstų salotos
- Vištienos salotos
- Salotos su kepenėlėmis
- Žuvies salotos
Avokadų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, rūkyta,
175 gramai -
Avokadai,
2 vienetai - Druska
-
Mango,
1 vienetas -
Burokėliai, virti, smulkiai pjaustyti,
50 gramų -
Rausvieji svogūnai, smulkinti,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai
-
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, obuolių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Avokadų minkštimą ir mangą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Paruoškite padažą iš aliejaus, garstyčių, medaus, acto, prieskonių ir šlakelio citrinų sulčių. Į salotinę su avokadais ir mangais sukrėskite burokėlius, pjaustytą vištieną, svogūnus ir apliekite padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...