
Avokadų salotos
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
175 gramai | vištiena (rūkyta) |
2 vienetai | avokadų |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | mango |
50 gramų | burokėliai (virti, smulkiai pjaustyti) |
0.5 vieneto | rausvieji svogūnai (smulkinti) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 arbatiniai šaukšteliai | acto (obuolių) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios |
1 arbatinis šaukštelis | medus (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Avokadų minkštimą ir mangą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Paruoškite padažą iš aliejaus, garstyčių, medaus, acto, prieskonių ir šlakelio citrinų sulčių. Į salotinę su avokadais ir mangais sukrėskite burokėlius, pjaustytą vištieną, svogūnus ir apliekite padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Duonos ir pupelių mišrainė
-
ZIGMO silkės salotos su burokėliais, pupelėmis ir putpelių kiaušiniais
-
Šviežių grybų salotos
-
Čekiškos salotos
-
Baltarusiška mišrainė
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Ryžiai su pievagrybiais
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Ryžių salotų gaminimas
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Karštos vištienos salotos
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Žuvies salotos
-
Mišrainė „Žiemą skrodžia žaluma“
-
Sočios pupelių, kumpio ir ananasų salotos
Avokadų salotos
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištiena, rūkyta,
175 gramai -
Avokadai,
2 vienetai - Druska
-
Mango,
1 vienetas -
Burokėliai, virti, smulkiai pjaustyti,
50 gramų -
Rausvieji svogūnai, smulkinti,
0.5 vieneto - Juodieji pipirai
-
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Actas, obuolių,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Garstyčios,
1 arbatinis šaukštelis -
Medus, skystas,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Avokadų minkštimą ir mangą supjaustykite kubeliais ir apšlakstykite citrinų sultimis. Paruoškite padažą iš aliejaus, garstyčių, medaus, acto, prieskonių ir šlakelio citrinų sulčių. Į salotinę su avokadais ir mangais sukrėskite burokėlius, pjaustytą vištieną, svogūnus ir apliekite padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...