Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.

Spalvingos salotos su jautiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti) | |
šiek tiek | salotos (ICEBERG) | |
šiek tiek | burokėliai (lapeliai) | |
šiek tiek | špinatai | |
šiek tiek | ridikėliai (švieži) | |
šiek tiek | morkytės (traškios) | |
šiek tiek | pipirai (čili, švieži) | |
1 sauja | petražolės | |
Padažui: | ||
1 sauja | krapai | |
1 skiltelė | česnakas | |
0.5 vieneto | citrinos (sultys) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
3.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su jūros kopūstais ir žuvimi
-
Pupelių mišrainė
-
Salotos su liežuviu
-
Krabų mišrainė su šparagais
-
Grybai salotų padaže
-
Vištienos salotos
-
Paprastos raugintų kopūstų salotos
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Burokėlių salotos su varške
-
Vištienos ir daržovių mišrainė
-
Jautienos salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Naminė (Balta) mišrainė
-
Keptos krevečių salotos
-
Rudenio salotos su silke
-
Salotos su vištiena
-
Daržovių salotos su graikiniais riešutais ir sūriu
-
Salotos Kalėdų stalui
-
Paprikų laiveliai
-
Šviežių burokėlių salotos
Spalvingos salotos su jautiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti,
1 vienetas - Salotos, ICEBERG
- Burokėliai, lapeliai
- Špinatai
- Ridikėliai, švieži
- Morkytės, traškios
- Pipirai, čili, švieži
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
1 skiltelė -
Citrinos, sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...