Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.

Spalvingos salotos su jautiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti) | |
šiek tiek | salotos (ICEBERG) | |
šiek tiek | burokėliai (lapeliai) | |
šiek tiek | špinatai | |
šiek tiek | ridikėliai (švieži) | |
šiek tiek | morkytės (traškios) | |
šiek tiek | pipirai (čili, švieži) | |
1 sauja | petražolės | |
Padažui: | ||
1 sauja | krapai | |
1 skiltelė | česnakas | |
0.5 vieneto | citrinos (sultys) | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
3.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Salotos su jautiena
-
Silkės salotos
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Sluoksniuotos silkės salotos
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Milano salotos su rūkyta žuvimi
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Salotos su menkėmis
-
Makaronų mišrainė
-
Vištienos salotos su vynuogėmis
-
Mišrainė "Kalėdinis vainikas''
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Balta mišrainė
-
Burokėlių salotos su pupelėmis
-
Mišrainė "Mirgu-marga"
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Virtų pupų mišrainė
-
Skaniosios salotos
-
Salotos su jautiena
Spalvingos salotos su jautiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti,
1 vienetas - Salotos, ICEBERG
- Burokėliai, lapeliai
- Špinatai
- Ridikėliai, švieži
- Morkytės, traškios
- Pipirai, čili, švieži
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
1 skiltelė -
Citrinos, sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...