Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
Spalvingos salotos su jautiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti) | |
| šiek tiek | salotos (ICEBERG) | |
| šiek tiek | burokėliai (lapeliai) | |
| šiek tiek | špinatai | |
| šiek tiek | ridikėliai (švieži) | |
| šiek tiek | morkytės (traškios) | |
| šiek tiek | pipirai (čili, švieži) | |
| 1 sauja | petražolės | |
| Padažui: | ||
| 1 sauja | krapai | |
| 1 skiltelė | česnakas | |
| 0.5 vieneto | citrinos (sultys) | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
3.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė su mėsa
-
Šviežių daržovių salotos su tunu ir fetos sūriu
-
Dešros salotos
-
Paprikų laiveliai
-
Žuvies salotos su pomidorais
-
Lengvos pavasario salotos
-
Grybai salotų padaže
-
Žiedinių kopūstų salotos
-
Burokėlių, bulvių ir pupelių mišrainė
-
Salotos su pievagrybiais
-
Salotos su ančiuviais
-
Pupelių mišrainė
-
Žirnelių salotos su kumpiu
-
Salotėlės
-
Makaronai su papaja
-
Salotos „Jūros troškinys“
-
Vištienos salotos su mandarinais
-
Angliškos salotos
-
Salotos "Vynuogė" su kininiais kopūstais
-
Cezario salotos
Spalvingos salotos su jautiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti,
1 vienetas - Salotos, ICEBERG
- Burokėliai, lapeliai
- Špinatai
- Ridikėliai, švieži
- Morkytės, traškios
- Pipirai, čili, švieži
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
1 skiltelė -
Citrinos, sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
