Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
Spalvingos salotos su jautiena
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 vienetas | jautienos maltiniai (100 proc.) (BIOVELA, šaldyti) | |
| šiek tiek | salotos (ICEBERG) | |
| šiek tiek | burokėliai (lapeliai) | |
| šiek tiek | špinatai | |
| šiek tiek | ridikėliai (švieži) | |
| šiek tiek | morkytės (traškios) | |
| šiek tiek | pipirai (čili, švieži) | |
| 1 sauja | petražolės | |
| Padažui: | ||
| 1 sauja | krapai | |
| 1 skiltelė | česnakas | |
| 0.5 vieneto | citrinos (sultys) | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
2.
Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
3.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
4.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Vištienos salotos
-
Mišrainė su vištiena ir grybais
-
Salotos su šparagais
-
Taškento salotos su majonezu
-
Dešros salotos
-
Sojų salotos
-
Itališkos salotos
-
Balta mišrainė
-
Baravykų salotos su padažu
-
Ryžių makaronų ir krabų lazdelių salotos
-
Silkės salotos su obuoliais ir svogūnais
-
Salotos su persikais ir kumpiu
-
Vištienos salotos su ananasais
-
Salotos su avokadu
-
Salotos su liežuviu
-
Sočios špinatų salotos su mėsa
-
Salotos su kepenėlėmis
-
Kuskuso salotos
-
Pievagrybiai su svogūnais
Spalvingos salotos su jautiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Jautienos maltiniai (100 proc.), BIOVELA, šaldyti,
1 vienetas - Salotos, ICEBERG
- Burokėliai, lapeliai
- Špinatai
- Ridikėliai, švieži
- Morkytės, traškios
- Pipirai, čili, švieži
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
1 skiltelė -
Citrinos, sultys,
0.5 vieneto - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Spalvingos lapinės salotos su jautienos maltinuku ir žolelių padažu
„Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.Kol keps maltiniai, labai plonais griežinėliais supjaustykite ridikėlius, morkytes ir čili pipirus. Sumaišykite su salotų, rukolos, burokėlių, špinatų lapais.
Krapus ir petražoles lengvai pakapokite, sudėkite į atskirą indą kartu su kitais padažui skirtais produktais. Viską elektriniu trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Pagardinkite druska ir pipirais.
Salotas gardinkite keptu maltinuku ir žolelių padažu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
