Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 150 gramų | zigmo atlantinių lašišų filė |
| 100 gramų | salotų mišinys |
| 1 vienetas | avokadų |
| 1 vienetas | citrinų sultys |
| 50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 30 gramų | saulėje džiovinti pomidorai |
| 20 gramų | juodųjų alyvuogių |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
2.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
3.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
4.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupelių mišrainė
-
Salotos su ZIGMO sūdyta lašiša ir greipfrutais
-
Gardžiosios bulvių salotos
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Žalioji kiaušinienė
-
Sūdytų ar marinuotų grybų salotos
-
Cezario salotos
-
Silkė su majonezu ir porais
-
Salotos su džiovintais grybais
-
Senovinės kaimiškos agurkų salotos
-
Apelsinų ir rūkytos vištos mišrainė
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Krevečių ir makaronų salotos
-
Saldžiarūgštės raugintų kopūstų salotos
-
Šviežių burokėlių salotos
-
Daniškos salotos
-
Liežuvio salotos
-
Silkės salotos šventėms
-
Grybų salotos su rūkytu kumpiu
-
Lašišos nugarėlių salotos
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Atlantinių lašišų filė,
150 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
30 gramų -
Juodosios alyvuogės,
20 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
