
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo atlantinių lašišų filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | citrinų sultys |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | saulėje džiovinti pomidorai |
20 gramų | juodųjų alyvuogių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
2.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
3.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
4.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Bulvių salotos
-
Šparagų mišrainė
-
Pomidorai ir krabų lazdelės
-
Salotos su feta sūriu
-
Salotos su vištiena
-
Salierų salotos su riešutais
-
Sočios salotos
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Mišrainė krepšelyje
-
Salotos su ančiuviais
-
Šparaginių pupelių salotos
-
Salotos su brandintu jautienos steiku TOP SIRLOIN
-
Grybų mišrainė
-
Pupelių salotos
-
Tuno salotos
-
Širdžių salotos
-
Marinuotų burokėlių salotos
-
Konservuotų menkių kepenėlių mišrainė
-
Salotos su ZIGMO lašiša, avokadais ir putpelių kiaušiniais
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Atlantinių lašišų filė,
150 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
30 gramų -
Juodosios alyvuogės,
20 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...