Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 150 gramų | zigmo atlantinių lašišų filė |
| 100 gramų | salotų mišinys |
| 1 vienetas | avokadų |
| 1 vienetas | citrinų sultys |
| 50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
| 30 gramų | saulėje džiovinti pomidorai |
| 20 gramų | juodųjų alyvuogių |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
2.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
3.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
4.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ikrų mišraine valgomam krepšelyje
-
Mišrainė su krabais
-
Salotos su silke
-
Vištienos salotos
-
Burokėlių salotos su džiovintomis slyvomis
-
Tortilijų tortukas su tunu
-
Balta mišrainė
-
Krabų lazdelių ir pekino kopūsto salotos
-
Bulvių ir vištienos salotos
-
Karštos salotos su kumpiu
-
Salotos su liežuviu
-
Sluoksniuota burokėlių mišrainė su majonezu
-
Valentino salotos
-
Gardžiosios vištienos salotos
-
Neapolio salotos
-
Velykinės salotos "Saulė"
-
Šparagų mišrainė
-
Mišrainė „Sotumėlis“
-
Ypatingosios kiaušinių salotos
-
Balta (lietuviška) mišrainė kitaip
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Atlantinių lašišų filė,
150 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
30 gramų -
Juodosios alyvuogės,
20 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
