
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo atlantinių lašišų filė |
100 gramų | salotų mišinys |
1 vienetas | avokadų |
1 vienetas | citrinų sultys |
50 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | saulėje džiovinti pomidorai |
20 gramų | juodųjų alyvuogių |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
2.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
3.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
4.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprikų laiveliai
-
Margoji mišrainė su majonezu
-
Neringos salotos
-
Jautienos salotos
-
Salotos su avokadu ir feta
-
Ryžių mišrainė
-
Makaronų salotos su tunu
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Salotos su kumpiu
-
Pupelių salotos su skrebučiais
-
Bulvių salotos su kopūstais
-
Salotos su liežuviu
-
Bulvių salotos su vištiena
-
Vinigretas
-
Neapolio salotos
-
Kuskusas su jūros kopūstais ir rūkyta antiena
-
Moliūgo salotos
-
Galva
-
Slovakiška mišrainė
-
Porų ir kiaušinių salotos
Salotos su garuose virta ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Atlantinių lašišų filė,
150 gramų -
Salotų mišinys,
100 gramų -
Avokadai,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
50 mililitrų -
Saulėje džiovinti pomidorai,
30 gramų -
Juodosios alyvuogės,
20 gramų - Druska
- Pipirai
Gaminimo eiga:
Lašišą pabarstykite druska ir pipirais.
Puode užvirinkite 0,5 litro vandens. Ant grotelių išdėliokite lašišą ir garinkite apie 10 minučių. Atvėsintą lašišą plėšykite nedideliais gabalėliais ir pašlakstykite citrinos sultimis.
Į dubenį dėkite salotas, griežinėliais pjaustytą avokadą, smulkintus saulėje džiovintus pomidorus, paruoštą lašišą ir alyvuoges.
Salotas pašlakstykite citrinos sultimis, pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...