Rudmėsių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | rudmėsės (virtos) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | paprika |
| 0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 1 arbatinis šaukštelis | petražolės (susmulkintos) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžios vištienos salotos
-
Mangas su rūkyta vištiena
-
Bulvių mišrainė su fermentiniu sūriu
-
Japoniškos ryžių salotos
-
Makaronai su baklažanais
-
Pievagrybių mišrainė
-
Rudenio salotos su silke
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Daniškos salotos
-
Porų ir kiaušinių salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Bajoriškos salotos
-
Pagerintos graikiškos salotos
-
Mišrainė „Sanpaulija“
-
Baltosios salotos
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Makaronų salotos su graikiškais riešutais
-
Sūdytų ir rūkytų silkių mišrainė
-
Liežuvio salotos
-
Kukurūzų mišrainė
Rudmėsių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rudmėsės, virtos,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, susmulkintos,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
