
Rudmėsių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
100 gramų | rudmėsės (virtos) |
1 vienetas | pomidorai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | paprika |
0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 arbatinis šaukštelis | petražolės (susmulkintos) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skanios salotos su sūriu ir kumpiu
-
Pomidorų ir žiedinių kopūstų salotos
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Pupelių ir duonos mišrainė
-
Tunų ir kukurūzų salotos
-
Mišrainė "Naujametinis burbulas" su jautiena
-
Virtų pupų mišrainė
-
Bulvių salotos
-
Daržovių salotos su skrebučiais
-
Karštos kukurūzų salotos
-
Salotos prie alaus
-
Brokolių salotų gaminimas
-
Žuvies salotos
-
Rudenio salotos su silke
-
Rūkytos menkės salotos
-
Grybų ir obuolių salotos
-
Tuno ir daržovių salotos
-
Žirnelių salotos su dešra
-
Mišrainė su antiena ir pupelėm
-
Pievagrybiai su svogūnais
Rudmėsių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rudmėsės, virtos,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, susmulkintos,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...