Rudmėsių salotos
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 100 gramų | rudmėsės (virtos) |
| 1 vienetas | pomidorai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 2 vienetai | paprika |
| 0.5 vieneto | marinuoti agurkai |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė |
| 1 arbatinis šaukštelis | petražolės (susmulkintos) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pupų salotos
-
Rusiška mišrainė su grybais
-
Mišrainė „Grybukų laukelis“
-
Salotos „Sniegena“
-
Kalmarų salotos
-
Silkė su obuoliais ar pomidorais
-
Šviežių grybų salotos
-
Salotos su krabų lazdelėmis
-
Spalvingos salotos su jautiena
-
Kumpio su sūriu salotos
-
Silkės salotos su kiaušiniais
-
Traškus užkandis prie alaus
-
Valentino salotos
-
Tuno salotos stiklinėse
-
Krabų lazdelių ir rūgštynių salotos
-
Tuno salotos
-
Tuno mišrainė
-
Marinuotų agurkų salotos
-
Skanios salotos paprikų puodeliuose
-
Marinuotų burokėlių salotos
Rudmėsių salotos
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rudmėsės, virtos,
100 gramų -
Pomidorai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Paprika,
2 vienetai -
Marinuoti agurkai,
0.5 vieneto -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Petražolės, susmulkintos,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Jaunos rudmėsės verdamos 15 min. Išgriebtos nuplaunamos šaltu vandeniu, nuvarvinamos. Pomidoras, agurkas, ankštinis pipiras, svogūnas supjaustomi griežinėliais ir sudedami ant rudmėsių. Viskas užpilama majonezu, sumaišytu su grietine, pagardinama. Tiekiama apibarsčius petražolėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
